Steam Bu hesaba başkası tarafından erişilmiş olabilir uyarısı

Arkadaşlar, ben bugün perdigital sitesinden 100 TL Steam kodu satın aldım. Ondan önce de satın almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı lakin bugün aldım, akşama kadar bir sıkıntı çıkmadı ama saat 2 gibi Rainbow 6 Siege oynayacakken GeForce Now'dan bir anda karşıma şimdi attığım SS geldi. Elim ayağım titriyor. Cidden bu kadar param boşa mı gidecek? Bu kadar emek Steam'e verdiğim. Steam destek ile iletişime geçtim, aldığım kodun SS'ini gönderdim, bütün bilgilerimi gönderdim.

Eki Görüntüle 656428

Kardeş aynı problemi şu an bende yaşıyorum ne gibi bir süreç oldu anlatır mısın rica etsem?

dostum şuan banada oldu ne gibi kanıtlar attın hesap bende hesabıma kimse girmedi birisinden oyun satın almıştım sonra alan kişi oyunları iade etti ve tüm oyunlar gitti ardından topluluk kısıtlandı hesabı önceden zaten satın almıştım 3 yıldır kullanıyorum tüm faturaları kredi kartı numaraları kullandığım cüzdan kodları hepsi mevcut sadece ilk epostayı bilmiyorum o kadar geri alabilmem mümkünmü

Dostum şu an bana da oldu ne gibi kanıtlar attın hesap bende hesabıma kimse girmedi birisinden oyun satın almıştım sonra alan kişi oyunları iade etti ve tüm oyunlar gitti ardından topluluk kısıtlandı hesabı önceden zaten satın almıştım 3 yıldır kullanıyorum tüm faturaları kredi kartı numaraları kullandığım cüzdan kodları hepsi mevcut sadece ilk epostayı bilmiyorum o kadar geri alabilmem mümkün mü?

Epostayı bilmiyorsan sıkıntı olabilir belki ama o kanıtları at yeterli olur gibi düşünüyorum ben e-posta dahil bütün her şeyi atmıştım brom.

Arkadaşlar, ben bugün perdigital sitesinden 100 TL Steam kodu satın aldım. Ondan önce de satın almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı lakin bugün aldım, akşama kadar bir sıkıntı çıkmadı ama saat 2 gibi Rainbow 6 Siege oynayacakken GeForce NOW'dan bir anda karşıma şimdi attığım SS geldi. Elim ayağım titriyor. Cidden bu kadar param boşa mı gidecek? Bu kadar emek Steam'e verdiğim. Steam destek ile iletişime geçtim, aldığım kodun SS'ini gönderdim, bütün bilgilerimi gönderdim.

Eki Görüntüle 656428

Dostum aynı şeyi bende yaşadım, hesap tamamen bana ait sıfırdan ben açtım satın alınma değil yani tüm istenilen bilgileri doğru girdim. Sen alabildinmi hesabını? Yani benim hesapta hem maddi hem manevi değeri çok fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı