Steam Cadılar Bayramı indirimlerinde neler alacaksınız?

@Oğuzhan Necip Şahin hocam FH4 en iyi araba oyunu. İlk başlarda bu tip hatalar olması normaldi. Sonradan sağlam çalışıp dediğiniz gibi hata bırakmadılar neredeyse. Şimdi sıra FH5'de. 2 yıla anca adam olur 🤣
Evet şu anda gayet iyi durumda. FH 5 geldiği gibi Game Pass aracılığı ile oynamayı planlıyorum ben de. Önceki oyunlarında yaptıkları hataların aynılarını yapmazlarsa daha erken adam olur ve çok fazla oyuncuya sahip olur diye düşünüyorum. Grafik açısından güzel geliştirmeleri var. Oyunu genel olarak beğendim.
Dolar yüksek oldugundan dolayı normal olarak pahalı oluyorlar yabancı arkadaşım level için bana 10 dolar atmıştı 100 TL...
👍
 
@Oğuzhan Necip Şahin Microsoft oyun konusunda iyi bir firma. The Crew 2 almıştım. Oyunun 60 FPS sınırı var. Gram zevk almadım oyundan. FH4 oynarım bir süre. İndirime girers Steam de FH5 ileride alırım.

FH5 girer indirime girmezse FH4 girer eğer girerse FH5 onu alıp kuzenımın pcınde oynarım :D
 
M&B Bannerlord veya Cyberpunk 2077 var aklımda ne zamandır ama bir türlü nasip olmadı. Sanırım alırsam Epic Games üzerinden 60 TL kupon ile beraber bu 2 oyundan birini alacağım.
 
@Oğuzhan Necip Şahin Microsoft oyun konusunda iyi bir firma. The Crew 2 almıştım. Oyunun 60 FPS sınırı var. Gram zevk almadım oyundan. FH4 oynarım bir süre. İndirime girerse Steam'de FH5 ileride alırım.
FH4'ü beğendiysen 5'i de denemeni tavsiye ederim.
FH5 girer indirime girmezse FH4 girer eğer girerse FH5 onu alıp kuzenımın pcınde oynarım :D
Henüz çıkış bile yapmadığından dolayı indirime girmez diye düşünüyorum.
 
FH4'ü beğendiysen 5'i de denemeni tavsiye ederim.

Henüz çıkış bile yapmadığından dolayı indirime girmez diye düşünüyorum.

Steam çıkmamış bazı oyunları yapabılıyor ben 1 tane oyunda görmüştüm daha çıkmamış ama ındırımde.
@Oğuzhan Necip Şahin FH4'ü beğenmeyen oyundan anlamıyordur zaten hocam 🤣
Aklıma gelmişken Sekiro diye bir oyun var. Çok iyi bir oyun ve zor. Samuray oyunu onu istiyorum.

Sekiro oyununa baktımda güzele benzıyor indirimd fiyati düşerşe onu alabilirim :d samuray oyunları da başka oluyor zevkli ama zor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı