Steam çalışanı rozetli kullanıcı item almamı istiyor

Valve çalışanları hiçbir zaman e-posta yoluyla irtibata geçmez. Bir şey olursa direkt Steam hesabınızın destek bölümünden ulaşırlar.

Yanlışlıkla raporlayan adam aynı şekilde hata yaptığını bildirebilir. Ucuz numaralar bunlar, fakat yine de inanan insanlar oluyor maalesef.
 
Bu oltalara hala düşenler kaldı mı ya^^ insan mailin geldiği adrese hiç mi bakmaz?
Bende uzaktan bakınca insanlar buna kanmaz ya derim hep normalde. Dalgın olduğum zamanda çıktılar çalışan rozetini gösterdi bide üstüne hiç bir bilgimi almadan hesaba girdi ben orda gittim zaten. Neyse ki kaptırmadım hesabı finalde.
 
Merhaba herkese. Discord üzerinden tanımadığım birisi beni başkası ile karıştırıp raporladığını söyledi bana 1. resmi attı. Burada da yazdığı gibi Steam çalışanına ulaşmamız yazıyordu. Kendisine ulaştım ve kendisi hiçbir bilgimi almadan sadece aşağıdaki resimle Steam hesap mailini değiştirdi. Telefon numaramı kaldırdı ve banladı hesabı. Şimdi 200 tane tanesi 2$ olan item almamı istiyor hesabı açmak için, parayı geri ödeyeceğiz falan diyor. Bayağı pazarlık falan yaptım şimdi 20$lık Steam gift Card al diyor, geri ödemeli. Adama dolandırıcı olduğunu söyledim video attı Steam'de moderatör olduğuna dair. Sizce ne yapmalıyım Steam'den mail geldi itemler hakkında.

Eki Görüntüle 815990

Eki Görüntüle 816015

Eki Görüntüle 816016

Eki Görüntüle 816018
Ahahahahahahhahahahahahahahahaahah ya arkadaşım kaldır şunu.
 

Geri
Yukarı