Steam Call of Duty Warzone açılırken hata veriyor

muratsalih

Centipat
Daha fazla  
Steam'den indirdiğim oyun açılırken, şu şekilde bir hata veriyor ve 2-3 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor, çözümü nedir?

1731169196540.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den indirdiğim oyun açılırken, şu şekilde bir hata veriyor ve 2-3 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor, çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2348090
aynı sorun bende de var bazen ya hiç o ekran gelmeden açılmadan kapanıyor oyun ya da 2-3 saniye durup daha bir şeye tıklamadan gidiyor ancak oyun yine açılmıyor

Arkadaş şu Activision'ın her şeyi güzel olsa optimizasyonu berbat oluyor. Nerede eski Activison eski İnfinity Ward.
eski pcde oynadığım cod mw3 ü eski hdd ten alıp yeni pcye yükledim açmaya çalıştığımda yine aynı şey oldu hatta yani tamamen Activison win11 zıtlığı bence ikisi bir arada olunca bir sıkıntı var ama çözemedim her şeyi denedim.

eski pcde oynadığım cod mw3 ü eski hdd ten alıp yeni pcye yükledim açmaya çalıştığımda yine aynı şey oldu hatta yani tamamen Activison win11 zıtlığı bence ikisi bir arada olunca bir sıkıntı var ama çözemedim her şeyi denedim.
Hocam ben ne zaman Cod oynamak istesem aynı soru çıkar bence hayıra basar geçerim ve oyuna tekrar döner.

bende de aynı hata var buradan hayıra basınca direk giremiyorum evete basınca ise warzone'a girdiğim an atıyor

Hocam ben ne zaman Cod oynamak istesem aynı soru çıkar bence hayıra basar geçerim ve oyuna tekrar döner.
Eskiden dediğin gibi oluyordu bende de güncellemeyle bu sorunu yaşamaya başladım. Aktif olarak oynayabilen var mı şuan?

Yanlış anlaşılma olmasın ilk olarak Call of Duty'e giriyorum ondan sonra bu hata çıkıyor evet veya hayır diyerek geçiyorum ve tekrar Call of Duty'e giriyorum. Warzone sekmesine tıkladığım anda bir sinematik giriyor ama girdiği gibi atıyor oyundan.

bende de aynı hata var buradan hayıra basınca direk giremiyorum evete basınca ise warzone'a girdiğim an atıyor

Eskiden dediğin gibi oluyordu bende de güncellemeyle bu sorunu yaşamaya başladım. Aktif olarak oynayabilen var mı şuan?

Yanlış anlaşılma olmasın ilk olarak Call of Duty'e giriyorum ondan sonra bu hata çıkıyor evet veya hayır diyerek geçiyorum ve tekrar Call of Duty'e giriyorum. Warzone sekmesine tıkladığım anda bir sinematik giriyor ama girdiği gibi atıyor oyundan.
dostum ben daha hiç ilerleyemedim o kadar bir şey diyemem ama tekrar oraya kadar girip oyunun kurulu olduğu dosyadan bootstrapper.txt olan dosyayı açıp en alta inip failed kısmında ki hata kodunu bi atabilir misin veya google onu yapşıtırıp çözüm yollarına bakmayı deneyebilirsin

Failed yazmıyor ama hocam

Dostum ben daha hiç ilerleyemedim o kadar bir şey diyemem ama tekrar oraya kadar girip oyunun kurulu olduğu dosyadan bootstrapper.txt olan dosyayı açıp en alta inip failed kısmında ki hata kodunu bir atabilir misin veya Google onu yapşıtırıp çözüm yollarına bakmayı deneyebilirsin

1731175768659.png

Bunlar yazıyor failed göremedim.

1-2 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı