B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapıyorum ama benim arka planım hareketli olduğu için tam görüntüle deyince hareketsiz hali geliyor. Yani arka planın hareketsiz hali vitrine çıkıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi yapıyorum ama benim arka planım hareketli olduğu için tam görüntüle deyince hareketsiz hali geliyor. Yani arka planın hareketsiz hali vitrine çıkıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 28 Eylül 2021 #2 Vitrindeki arka plan hareket etmez zaten.