Steam çöktü mü?

AyarsıZZ

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
3.028
Makaleler
1
Çözümler
10
Profil, aktiviteler ve envanter gibi yerlere giremiyorum hata veriyor. Bir sayfayı yükleme süresi çok fazla. Topluluk pazarında fiyatlar dolar bazında görülüyor ve girdiğim her sekmede oturum açmamı istiyor ama oturum zaten açık. Sizde de böyle sorunlar var mı? 2 gündür bu sorunları yaşıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum, vpn açınca sorun düzeliyor ama vpn ile de vpn'nin kendi yavaşlığından yavaş oluyor. Tam çözüm gelmezse vpn deneyebilirsin. Hatta aynı sorun technopatta da var şuan bende ilk sayfayı açıyor ancak cevaplardaki ilkinden sonraki sayfalar için vpn gerekiyor nedense.
 
Şu anda tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum, VPN açınca sorun düzeliyor ama VPN ile de VPN'nin kendi yavaşlığından yavaş oluyor. Tam çözüm gelmezse VPN deneyebilirsin. Hatta aynı sorun Technopat'ta da var şu an bende ilk sayfayı açıyor ancak cevaplardaki ilkinden sonraki sayfalar için VPN gerekiyor nedense.

Technopat, güvenli internet denen bir şeyden dolayı sıkıntı yaşatıyormuş. Steam kendi kendine düzeldi neyse ki, şu anda bir sıkıntı yaşamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı