Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #1 Yaklaşık 3-4 dakika önce steam hesabıma 10 Türk Lirası ekleyecektim fakat ekleyemiyorum. ''Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.'' hatası karşıma çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Yaklaşık 3-4 dakika önce steam hesabıma 10 Türk Lirası ekleyecektim fakat ekleyemiyorum. ''Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.'' hatası karşıma çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
KingofAngband Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #2 Bakiyenizi kontrol edin genelde bakiyede para olmadığında bu sorun karşımıza çıkıyor.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #3 KingofAngband dedi: Bakiyenizi kontrol edin genelde bakiyede para olmadığında bu sorun karşımıza çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bakiye olmadığında ''Kredi kartı bilgileriniz şirketiniz tarafından reddedildi.'' tarzında bir uyarı çıkıyordu. Bu ilk defa karşıma çıkıyor. Yeterli bakiye yokmuş. Yükleyince düzeldi. Konu kilitlenebilir.
KingofAngband dedi: Bakiyenizi kontrol edin genelde bakiyede para olmadığında bu sorun karşımıza çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bakiye olmadığında ''Kredi kartı bilgileriniz şirketiniz tarafından reddedildi.'' tarzında bir uyarı çıkıyordu. Bu ilk defa karşıma çıkıyor. Yeterli bakiye yokmuş. Yükleyince düzeldi. Konu kilitlenebilir.