RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #11 Umarım Valve Steam Deck'i uzun süreler destekler. İkinci nesil Steam Deck şimdiden beni heyecanlandırıyor. Ayrıca resmi olarak ülkemize gelirse güzel olur.
Umarım Valve Steam Deck'i uzun süreler destekler. İkinci nesil Steam Deck şimdiden beni heyecanlandırıyor. Ayrıca resmi olarak ülkemize gelirse güzel olur.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 4 Mayıs 2022 #12 Outoforder dedi: yanılmıyorsam sadece Polonya veya Rusya marketinden alınan oyunlarda Türkçe dil opsiyonu var. Diğer marketlerde yok ve eklenemiyor da. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki siz Türkçe mi oynamıştınız?
Outoforder dedi: yanılmıyorsam sadece Polonya veya Rusya marketinden alınan oyunlarda Türkçe dil opsiyonu var. Diğer marketlerde yok ve eklenemiyor da. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki siz Türkçe mi oynamıştınız?
O Outoforder Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 59 Makaleler 2 4 Mayıs 2022 #13 Silinen üye dedi: Anladım hocam peki siz Türkçe mi oynamıştınız? Genişletmek için tıkla... Yok, Nintendo Switch’de ingilizceydi benim (güney afrika bölgesinden alınma) Ama Steamdeck’de Türkçe, haliyle.
Silinen üye dedi: Anladım hocam peki siz Türkçe mi oynamıştınız? Genişletmek için tıkla... Yok, Nintendo Switch’de ingilizceydi benim (güney afrika bölgesinden alınma) Ama Steamdeck’de Türkçe, haliyle.