Steam Deck vs ROG Ally Z1 Extreme 2025 vs Nintendo swicth 2

megatrown21

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3 cihaz arasında kaldım. Aklımda Zelda gibi Switch oyunlarını oynamak da var açıkçası.
Kasam ve laptopum var, DualSense kontrolcüm ve mobil için telefonla kullanılabilen D3 kontrolcüm de var( linki Schulzz D3 Apple IOS Android Uyumlu Joystick Gamepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol). Telefondan da kasaya bağlanıp oynayabiliyorum bu ürün sayesinde. Steam'den enshroudedi bu şekilde kasa açıkken Steam Link üzerinden kullanıp keyifle oyun oynayabiliyorum. Ancak bu cihazlardan da almaya heveslendim açıkçası.

Kasadan telefona bu şekilde bağlanıp oynamak mantıklı mıdır yoksa konsol almam parasına değer ve bana güzel bir oyun deneyimi yaşatır mı?

İşimden dolayı bilgisayar başındayım akşam eve gelince oturasım gelmiyor ancak oyun da oynamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 3 cihaz arasında kaldım. Aklımda Zelda gibi switch oyunlarını oynamak da var açıkçası.
Kasam ve laptopum var, DualSense kontrolcüm ve mobil için telefonla kullanılabilen D3 kontrolcüm de var( linki Schulzz D3 Apple IOS Android Uyumlu Joystick Gamepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol). Telefondan da kasaya bağlanıp oynayabiliyorum bu ürün sayesinde. Steam'den enshroudedi bu şekilde kasa açıkken Steam Link üzerinden kullanıp keyifle oyun oynayabiliyorum. Ancak bu cihazlardan da almaya heveslendim açıkçası.

Kasadan telefona bu şekilde bağlanıp oynamak mantıklı mıdır yoksa konsol almam parasına değer ve bana güzel bir oyun deneyimi yaşatır mı?

İşimden dolayı bilgisayar başındayım akşam eve gelince oturasım gelmiyor ancak oyun da oynamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :).

ROG yerine Lenovo Legion GO daha iyi bence.

Neden daha iyi ne gibi artıları var.

Vallahi kendimde ayni ikilemdeydim bol bol video izledim hemen farkları sayayim.
İlki buyuk ekran çoğunlukla evde kullanacak biriysen benim gibi cok buyuk bir avantaj ikincisi pil suresi ROG Ally'dan biraz daha iyi ekran 120 degil 144 Hz ve cozunurluk olarak 2 k kontrolculerde Nintendo Switch gibi cikarilip takılıyor.
Bunlar başlıca avantajları.

Vallahi gönlümde bir el konsolu olsa da evde kullanacağım için ve ana sistemim olmadığı icin PS5 Pro alacağım hem yeni gelecek exc oyunlar hem astrobot hem de GTA6 için.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum Nintendo oled alıp çip taktırasım var açıkçası diğerleri pahalı geliyor nedense . Bilgisayarda da 60 fps oynuyorum ama elime bu cihazı alıp rahat rahat oynamak istiyorum ancak değer mi bilmiyorum…

Ben ne yapacağımı bilmiyorum Nintendo OLED alıp çip taktırasım var açıkçası diğerleri pahalı geliyor nedense. Bilgisayarda da 60 FPS oynuyorum ama elime bu cihazı alıp rahat rahat oynamak istiyorum ancak değer mi bilmiyorum…

Amaç ozel oyunsa switch OLED cipli satılıyor alın keyfinize bakın yada GTA6 için PS5 almakta mantıklı gibi. @megatrown21

Geri
Yukarı