Steam disk yazma hatası veriyor ve Seagate Barracuda HDD de HD Tune'da hata veriyor

Artien

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Seagate Barracuda 1 TB HDD
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba paketinden yeni açtığım 1TB HDD Steam'de yazma hatası veriyor. Başka 1-2 oyun yüklerken sıkıntı çıkarmadı ama HD Tune ile taratınca hata veriyor. Sorunu nedir, HDD'm bozuk mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_62.png
    Screenshot_62.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_61.png
    Screenshot_61.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
HDD %100 bozuk diyor benim anladığım. Düzgün taktiginizdan emin misiniz? Programda bir sorun yoksa bence değişim veya iade yapın.

SSD kısmında öyle ama HDD diske yazma hatası ve HD Tune'de attığım hataları alıyorum.
Biz bi' HDD üzerinden gidelim, konumuz bu. Farklı bir SATA kablosu ile denediniz mi? Çünkü paylaştığınız ekran görüntüsünden bakılırsa; henüz 1 saniye olmadan hata veriyor, değerler doğru göstermiyor bile. Diskinize erişebiliyor musunuz bi' de ona bakın.

Biz bi' HDD üzerinden gidelim, konumuz bu. Farklı bir SATA kablosu ile denediniz mi? Çünkü paylaştığınız ekran görüntüsünden bakılırsa; henüz 1 saniye olmadan hata veriyor, değerler doğru göstermiyor bile. Diskinize erişebiliyor musunuz Bi'de ona bakın.

Diskime erişebiliyorum görünüyor kontrol edeceğim birazdan kabloları.

Diskime erişebiliyorum görünüyor kontrol edeceğim birazdan kabloları.
Yapmadan önce bi' CrystalDiskMark sonuçları da atar mısınız? Okuma yazma hızına da bakalım. Direk programı açın. Diski seçin bilgileriniz gelecek.

Yapmadan önce bi' CrystalDiskMark sonuçları da atar mısınız? Okuma yazma hızına da bakalım. Direk programı açın. Diski seçin bilgileriniz gelecek.

Hocam testi yaptım test sırasında HDD klasörü açılıp duruyordu kendiliğinden.

Dosya Ekleri

• Screenshot_63.png
    Screenshot_63.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 17

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı