FurknAslan
Hectopat
- Makaleler
- 5
Selamlar bugün açacağım 2. ve son konu.
Öncelikle olayı bilmeyenlere şunları atayım:
forum.donanimarsivi.com
www.technopat.net
www.technopat.net
Bunları okuyun sonra gelin, adam kendine düz bildiğin ağ kurmuş belki adamlar artık bilemem.
DA Forum'da attığım konuda profilleri iyice inceledim ve o farklı hesaplardan adam dolandırdıkça bir hesaptan diğer hesaba "Bought my XXX" gibi mesajlar atıyor ama aslında tüm hesaplar onun/onların. Bir sürü daha hesabı vardır muhtemelen ama bunları bırakıyorum:
steamcommunity.com
steamcommunity.com
steamcommunity.com
steamcommunity.com
steamcommunity.com
steamcommunity.com
steamcommunity.com
Ayrıca benmiş gibi davranarak adamı düşürmeye çalışıyor.
Kısaca, çok dikkatli olun. Emin olmadığınız kişilerle al sat yapmayın.
Öncelikle olayı bilmeyenlere şunları atayım:
Steam dolandırıcısını nasıl şikayet edebilirim?
Was here. Ban yememiş yeni linki bu itemleri satıp kaçmış sanırım. https://steamcommunity.com/id/turqebssheveci

Profesyonel Steam dolandırıcısı Azrael66!
Selamlar, bugün Steam'den nasıl dolandırıldığımı anlatacağım. Öncelikle arkadaşın iletişim bilgileri: Steam: Steam Community :: twitch.tv/Azraell66 Twitch: Instagram: nick_battlestar Beni engellediği için yazışmaları gösteremiyorum, 2 sene önce de yine aynı taktikle 5000 liralık bir vurgun...
Steam dolandırıcısı Azrael66 profilini değiştirmiş!
Selamlar, bu konuyu bazılarınız hatırlar. https://www.technopat.net/sosyal/konu/profesyonel-steam-dolandiricisi-azrael66.1353220/ Aynısını DA Forum'da da açmıştım orada Macaristan'lı bir arkadaşımız konuyu görmüş yazmış, adam yine gönderdiğini iddia etmiş ama para falan yok :D. Neyse sonra...
Bunları okuyun sonra gelin, adam kendine düz bildiğin ağ kurmuş belki adamlar artık bilemem.
DA Forum'da attığım konuda profilleri iyice inceledim ve o farklı hesaplardan adam dolandırdıkça bir hesaptan diğer hesaba "Bought my XXX" gibi mesajlar atıyor ama aslında tüm hesaplar onun/onların. Bir sürü daha hesabı vardır muhtemelen ama bunları bırakıyorum:
Steam Community :: Error

Steam Community :: 𝘾𝙖𝙨𝙨𝙞𝙚
⠀⠀⠀⠀ 《⠀⠀coffee enthusiast that loves ᴀᴇsᴛʜᴇᴛɪᴄs and ɪɴᴅɪᴇ ɢᴀᴍᴇs ⠀⠀》 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𝑷𝒍𝒆𝒂𝒔𝒆, 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒃𝒆𝒇𝒐𝒓𝒆 𝒂𝒅𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒆. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ —————————— ⠀⠀⠀╱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ɢʀᴏᴜᴘ ⠀⠀//⠀⠀ ᴍᴜsɪᴄ ⠀⠀//⠀⠀ ᴏᴛʜᴇʀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀╲

Steam Community :: ZeldA on XANAX
if u like anime ur just weird ːpistol_9mmː JUST CASHED OUT WHOLE INVːheartgː
Ayrıca benmiş gibi davranarak adamı düşürmeye çalışıyor.
Kısaca, çok dikkatli olun. Emin olmadığınız kişilerle al sat yapmayın.