Steam dolandırıcılık yüzünden hesap kısıtlaması

LittleGuy

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
1.567
Makaleler
30
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Steam hesabim dolandiricilik yüzünden kisitlandi fakat benim böyle bir girişimim olmadı.
Birkaç gün önce;
Forza Horizon 4 ve Frospunk aldim.
Fakat ilk 4 adet sanal kart deneyerek yaptim. Sonrasında ise kendi gerçek kartımla aldim. Sizce bu konu duzelir mi?
Bir de Frostpunk oyununun parası geldi fakat Forza 4 parası henüz gelmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam destek talebi hâlâ oluşturmadıysanız oluşturun, ilgilenirler. Zamanında benim de başıma gelmişti bu olay. Steam'den oyun oynarken GeForce Now üzerinden veya VPN, Proxy gibi şeyler kullanarak mı oynadınız? Bu gibi şeyler kullanarak oynadığınızda Steam hesabı mevcut gerçek konumunuzdan farklı konumda oturum açmış gibi gözüktüğü için Steam geçici olarak hesabı kilitliyor, destek talebi oluşturunca da VPN veya IP Proxy kullanmayın gibi bir cevap verip hesabın kilidini açıyorlar. Belki sorun bu olabilir.
 
Son düzenleme:
Steam destek talebi hâlâ oluşturmadıysanız oluşturun, ilgilenirler. Zamanında benim de başıma gelmişti bu olay. Steam'den oyun oynarken GeForce NOW üzerinden veya VPN, Proxy gibi şeyler kullanarak mı oynadınız? Bu gibi şeyler kullanarak oynadığınızda Steam hesabı mevcut gerçek konumunuzdan farklı konumda oturum açmış gibi gözüktüğü için Steam geçici olarak hesabı kilitliyor, destek talebi oluşturunca da VPN veya IP Proxy kullanmayın gibi bir cevap verip hesabın kilidini açıyorlar. Belki sorun bu olabilir.

Hayir dün mesaj attım gece dönüş yaptılar istedikleri;
Kart son 4 hanesi
Telefon no
Fatura adresi
Kimlik fotosu (sadece isim)
Bugun bunları yazdım inşallah en kısa sürede acilir
 
4 tane sanal kart neden denediniz? Size ait olmayan bir kart ile alışveriş yaptıysanız kısıtlanmış olabilirsiniz. Büyük ihtimal alışveriş yaptığınız kartın size ait olup olmadığını doğrulayacaklar.
 

Geri
Yukarı