Steam dolar kuru geçiş yaptıktan sonra mı oyun almak mantıklı olur yoksa şimdi mi almak iyi olur?

Bildiğiniz gibi Steam 20 Kasım da Türk lirasından dolara geçiş yapacak ve 21 Kasım tarihinde de Steam sonbahar indirimi gelecek. Sizce şimdi mi oyun almak mı daha mantıklı olur yoksa dolara geçiş yaptıktan sonra indirime girdiği zaman mı? Herhangi bir şey almak mantıklı olur.

Son bahar indirimi ne zaman? Dolar kuruna geçmeden önce ise bekleyeceğim.

Burada yazıyor.

Pardon. Şu anda mesela 1000 TL bakiye ile 2 adet RDR 2 alabiliyorsun indirimli hali ile.

Şu anda dolar bazında 1000 TL yani 25 doların alsa 1 adet RDR 2 alabiliyorsun.

O yüzden beklemek saçma istediklerini al geç. İleride muhtemelen hepimiz oyunların yüzüne bakıp almayacağız.

Ama büyük indirim gelecek 21 Kasım'da da yani Steam dolara geçtikten hemen sonraki gün belki o zamanda almak mantıklı olabilir o yüzden sormuştum.

Forza 5 CS2 silah skinleri ETS 2 West balkans şaunlık bu kadar.

Silah skinleri ve DLC'nin fiyat artışları olacağını düşünmüyorum fakat Forza 5 fiyat artışı yaşayabilir. Forza 4'e bir bakmanızı tavsiye ederim harita olarak 5'e göre daha iyi bulmuştum ve sunucuları hala dolu. Eğer 600 TL bütçenizi zorlamaz ise atın kütüphaneye bende 450'ye RDR 2 aldım daha önce almadığıma çok pişmanım.

Silah skinleri ve DLC'nin fiyat artışları olacağını düşünmüyorum fakat Forza 5 fiyat artışı yaşayabilir. Forza 4'e bir bakmanızı tavsiye ederim harita olarak 5'e göre daha iyi bulmuştum ve sunucuları hala dolu. Eğer 600 TL bütçenizi zorlamaz ise atın kütüphaneye bende 450'ye RDR 2 aldım daha önce almadığıma çok pişmanım.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim o zaman öyle yapacağım.

Terraria ve Factorio'yu almayı düşünüyorum, sizce nasıl bi' yol izlemem mantıklı olur?
İkisi de indirimde değil.

Bu oyunlar indie olduğu için fiyatlarının bayağı bir yükseleceğine emimim ki en kötü 15 dolar bile olsa 400 TL civarı yapıyor Terraria. Factorio'yu bilmediğim için yorum yapamam fakat şu anda 100 TL Terraria için hiçbir şey oyunun içeriği o kadar dolu ki en kötü 100 saat oynarsınız yanınıza bir de arkadaş alın çok zevkli olur köprüden önceki son çıkıştayız artık şu alınır mı bu alınır mı? Demek yerine aklınıza koyduğunuz oyunu alın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı