Steam Download Rate Problemi

Vulgstein

Hectopat
Daha fazla  
35MB internetim var. Herhangi bir şekilde dalgalanma olmamasına rağmen yani Youtube'da 1080p videolar izleyebiliyorken veya Origin'dan son hız indirme yapabiliyorken Steam'de böyle oluyor. Birkaç saniyelik eski hızına gelip hemen yine fotodaki hale geri dönüyor. Herhangi bir işlem sınırı filan koymadım, kendi kendine koyulmuş mu diye girdim baktım, yok. Çözümü bilen var mı?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba, Turkcell Superonline kullanıyorum ve aynı sorun 1 aydır bende de mevcut. Origin, League of Legends, Batlle.net gayet sorunsuz indirmelerini ve güncellemelerini gerçekleştiriyor. Youtube, Twitch hatta DNS ile girilen malum sitelerde bile en yüksek çözünürlükte 50mbps internetim ile her şeyi gerçekleştirebiliyorum. Ancak Steam üzerinden en basit oyunu dahi 50kbps hızla indiriyorum ve delirmek üzereyim.

-Steam sildim, yeniden kurdum sorun değişmedi.
-Steam destek ile iletişim kurdum, hiçbir şey değişmedi çözüm önerileri defalarca kere denediğim şeyler.
-Turkcell tarafı ile görüştüm, adamlar görüşmemin akabinde evime gelip modem ve IP değişimi dahi sağladılar ama sonuç değişmedi.

Kendi evim dışında başka evler, kafeler, mekanlarda da güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak sonuç hep hüsran.

Güncel oyunları oynamamda hiçbir sıkıntı olmuyor. En ufak bir ping sorunu dahi yaşamıyorum ancak konu download veya update olduğu zaman delirmemek elde değil.

Yok mu bunun bir çözümü...

Dostum merhaba, Turkcell Superonline kullanıyorum ve aynı sorun 1 aydır bende de mevcut. Origin, League of Legends, Batlle.net gayet sorunsuz indirmelerini ve güncellemelerini gerçekleştiriyor. Youtube, Twitch hatta DNS ile girilen malum sitelerde bile en yüksek çözünürlükte 50mbps internetim ile her şeyi gerçekleştirebiliyorum. Ancak Steam üzerinden en basit oyunu dahi 50kbps hızla indiriyorum ve delirmek üzereyim.

-Steam sildim, yeniden kurdum sorun değişmedi.
-Steam destek ile iletişim kurdum, hiçbir şey değişmedi çözüm önerileri defalarca kere denediğim şeyler.
-Turkcell tarafı ile görüştüm, adamlar görüşmemin akabinde evime gelip modem ve IP değişimi dahi sağladılar ama sonuç değişmedi.

Kendi evim dışında başka evler, kafeler, mekanlarda da güncelleme yapmaya çalışıyorum ancak sonuç hep hüsran.

Güncel oyunları oynamamda hiçbir sıkıntı olmuyor. En ufak bir ping sorunu dahi yaşamıyorum ancak konu download veya update olduğu zaman delirmemek elde değil.

Yok mu bunun bir çözümü...
İndirmeyi başlatıp kapatmadan bilgisayarına res atsana bi öyle yapınca o indirme boyunca bir daha kapanmadı ve son hızda indirdi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı