Eşyayı satmaya çalışırken böyle bir mail geldi. Ben de birkaç kez tıkladım ama cevap alamayınca şüphelenmeye başladım. Bu oltalama mı ve oltalamaysa yapmam gereken bir şey var mı?
Kasayı pazara koyduktan sonra böyle bir e-posta geldiyse güvenilir. Durduk yere böyle bir e-posta geliyorsa linke tıklayıp Steam tasarımlı fake siteye şifrenizi vermeyin.
Eşyayı satmaya çalışırken böyle bir mail geldi. Ben de birkaç kez tıkladım ama cevap alamayınca şüphelenmeye başladım. Bu oltalama mı ve oltalamaysa yapmam gereken bir şey var mı?
Kasayı pazara koyduktan sonra böyle bir e-posta geldiyse güvenilir. Durduk yere böyle bir e-posta geliyorsa linke tıklayıp Steam tasarımlı fake siteye şifrenizi vermeyin.
Tahminen telefonda steam guardınız yok ve steam üzerinden bu eşyayı satışa koydunuz. E-postadan onaylamanız gerekiyor, buradan onayladıktan sonra steam topluluk pazarına bir bakın isterseniz satışa çıkmış mı diye.
Tahminen telefonda Steam guardınız yok ve Steam üzerinden bu eşyayı satışa koydunuz. E-postadan onaylamanız gerekiyor, buradan onayladıktan sonra Steam topluluk pazarına bir bakın isterseniz satışa çıkmış mı diye.