Şu sitede aşağı inip Steam'e tıkladığımda karşıma çıkan oyunlar listesinde FIFA'yı göremedim. Eğer o oyunlar içinde FIFA olacaksa 65 TL'lik yıllık paketi almayı düşünüyorum.
FIFA 20 ve öncesi Origin üzerinden satılan EA Play sürümünde mevcut ama direkt olarak Dolar kuru ile satılıyor. İlerleyen dönemlerde FIFA 20 ve öncesi Steam'e gelirse direkt olarak pakete dahil olacaktır fakat şuan için ne Steam ne de Origin'den alırsanız FIFA 21 oynanılabilir olmayacaktır.
FIFA serisi için EA Premium access gerekiyor, Basic access'te erişim yok (En azından FIFA 21 için). Steam'e zaten Premium paket gelmedi. Bu yüzden Steam üzerinden oynayamazsınız.
FIFA serisi için EA Premium Access gerekiyor, Basic Access'te erişim yok (en azından FIFA 21 için). Steam'e zaten Premium paket gelmedi. Bu yüzden Steam üzerinden oynayamazsınız.
@Utkucuk Zaten çoğu kişi bu hataya düşüyor. Fifa var diye EA Play alıyorlar. Daha önce de uyarmıştım bu konu hakkında, almadan önce içerilen oyunlara bakın diye.
Yeni çıkacak olan oyunların hiçbirisi olmayacak. Sadece eski oyunlara erişim sağlanabiliyor Basic access ile. İleride oyun sayısını arttıracaklardır Steam için ama getirmedikleri eski oyunları eklerler sadece. Tabii tam olarak ne planladıklarını bilemem. Yeni çıkan oyunlar da oynanabilir fakat FIFA kesinlikle olmayacak. Dediğim gibi Origin üzerinden EA Premium access alırsanız eğer FIFA 21'e erişim sağlayabilirsiniz.