Daha fazla
Neden 5 Euro işte? Sırf yenisi çıkacak diye eski oyunu 35 TL'ye satmak değişik geldi bana.Daha uyguna satabiliyorlar, o nedenle. Bir de şu an Origin fiyatı 5 Euro.
Full sürüm oyunu satın alıyorsun yani online oynayabileceksin. FIFA 21 çıktığında 20'ye güncelleme desteği kesilecek ama yine başkalarıyla oynamaya devam edebileceksin.@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
Güncelleme bir yere kadar devam ediyor yani 21 çıkınca devam eder mi bilmiyorum aynı zaman da sanmıyorum da. Başkalarıyla oynayabilirsiniz.@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
FIFA 21'i tamamen oynayabilmek için FIFA 22'nin çıkmasını beklemeniz gerek. Her sene aynısı.Bende yok şuan FİFA bende EA PLAY var nasıl oluyor?
Oyunu canlandırmak için.Neden 5 Euro işte? Sırf yenisi çıkacak diye eski oyunu 35 TL'ye satmak değişik geldi bana.
Steam den aldıysan EA Play i orada Fifa 20 yok. Origin de var.Bende yok şu an FIFA bende EA Play var nasıl oluyor?
Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?Oyunu canlandırmak için.
Şimdi 5 euroya satın al 20'yi. FIFA 22 çıkmasına birkaç ay kala FIFA 21 EA Play'e düşecek zaten. Oradan alıp devam edersin.Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Zaten oyun farkı çok olmuyor her sene çıkıyorBen zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.