Şu sitede aşağı inip Steam'e tıkladığımda karşıma çıkan oyunlar listesinde FIFA'yı göremedim. Eğer o oyunlar içinde FIFA olacaksa 65 TL'lik yıllık paketi almayı düşünüyorum.
@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
Full sürüm oyunu satın alıyorsun yani online oynayabileceksin. FIFA 21 çıktığında 20'ye güncelleme desteği kesilecek ama yine başkalarıyla oynamaya devam edebileceksin.
@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Zaten oyun farkı çok olmuyor her sene çıkıyor oyuncu fazlalığı değişir ki bu çok önemli. 20 de rakip beklersin ama 21 de hemen gelir. Ayrıca 20 alacaksan bence direk hesap satın al hazır kurulmuş kadro olur elinde. Ben 5 yıldır alıyorum sırf Ultimate Team için.