Daha fazla
Origin'deki Access'te FIFA var sanırım. Orada da Steam'de olduğu gibi 1 yıllık alınca kampanya oluyor mu? 1 yıllık paket kaç TL? 1 aylık paket kaç TL?@Utkucuk Zaten çoğu kişi bu hataya düşüyor. Fifa var diye EA Play alıyorlar. Daha önce de uyarmıştım bu konu hakkında, almadan önce içerilen oyunlara bakın diye.
Yeni çıkacak olan oyunların hiçbirisi olmayacak. Sadece eski oyunlara erişim sağlanabiliyor Basic access ile. İleride oyun sayısını arttıracaklardır Steam için ama getirmedikleri eski oyunları eklerler sadece. Tabii tam olarak ne planladıklarını bilemem. Yeni çıkan oyunlar da oynanabilir fakat FIFA kesinlikle olmayacak. Dediğim gibi Origin üzerinden EA Premium access alırsanız eğer FIFA 21'e erişim sağlayabilirsiniz.
Premium Access Origin'de Play Pro'ya çevrilmiş, yıllık olarak 100 Euro vermen gerekecek. Yani TL'ye çevirirsek 900 TL gibi bir rakam çıkıyor ortaya.Origin'deki Access'te FIFA var sanırım. Orada da Steam'de olduğu gibi 1 yıllık alınca kampanya oluyor mu? 1 yıllık paket kaç TL? 1 aylık paket kaç TL?
1- Origin'de satılan EA Play'in ''Pro olmayan'' normal versiyonunda var mı FIFA?Hayır, FIFA mevcut değil maalesef. 1 Ekim'de FIFA 21, 10 saatlik deneme süresiyle eklenecek. Eğer FIFA olsun diyorsanız Origin'den almalısınız.
1- Var.1- Origin'de satılan EA Play'in ''Pro olmayan'' normal versiyonunda var mı FIFA?
2- Origin üzerindeki tabloya baktığımda ''Access to all of EA’s latest games up to 10 hours'' yazıyor.
Bu normal versiyonu alırsam oyunları sadece 10 saat oynayabileceğim anlamına mı geliyor?
3- Fiyatlandırmaya baktığımda yıllık 25 Amerikan Doları yazıyor. Vergi falan dahil oluyor mu? İnternet üzerinden 24,99 Dolar'ı TL'ye çevirdiğimde 186,83 TL ediyor. Bu EA Play'ın normal versiyonunu yıllk olarak 186,83 TL'ye alabileceğim anlamına mı geliyor?
Düzeltme: Dolar değil Euro'ymuş. Siz yine de Dolar'mış gibi düşünün.
1- Origin'de satılan EA Play'in "Pro olmayan" normal versiyonunda var mı FIFA?
2- Origin üzerindeki tabloya baktığımda "Access to all of EA’s latest Games up to 10 hours" yazıyor.
Bu normal versiyonu alırsam oyunları sadece 10 saat oynayabileceğim anlamına mı geliyor?
3- Fiyatlandırmaya baktığımda yıllık 25 amerikan doları yazıyor. Vergi falan dahil oluyor mu? İnternet üzerinden 24, 99 Dolar'ı TL'ye çevirdiğimde 186, 83 TL ediyor. Bu EA Play'ın normal versiyonunu yıllk olarak 186, 83 TL'ye alabileceğim anlamına mı geliyor?
Düzeltme: Dolar değil Euro'ymuş. Siz yine de dolar'mış gibi düşünün.
Bence mantıklı.@UBerk Peki sizce 221,32 TL'ye 1 yıllık EA Play almak mantıklı olur mu?
Ayrıca bir şey soracağım, üstte sizi etiketledim. Etiketten sonra küçük harfle mi başlamalıyım büyük mü? Şu zamana kadar hep büyük harfle kullandım, bir ceza yemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.