Çözüldü Steam EA Play FIFA var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Şu sitede aşağı inip Steam'e tıkladığımda karşıma çıkan oyunlar listesinde FIFA'yı göremedim. Eğer o oyunlar içinde FIFA olacaksa 65 TL'lik yıllık paketi almayı düşünüyorum.

Steam'den alınan EA Play içinde FIFA var mıdır?

@Utkucuk Zaten çoğu kişi bu hataya düşüyor. Fifa var diye EA Play alıyorlar. Daha önce de uyarmıştım bu konu hakkında, almadan önce içerilen oyunlara bakın diye. :)

Yeni çıkacak olan oyunların hiçbirisi olmayacak. Sadece eski oyunlara erişim sağlanabiliyor Basic access ile. İleride oyun sayısını arttıracaklardır Steam için ama getirmedikleri eski oyunları eklerler sadece. Tabii tam olarak ne planladıklarını bilemem. Yeni çıkan oyunlar da oynanabilir fakat FIFA kesinlikle olmayacak. Dediğim gibi Origin üzerinden EA Premium access alırsanız eğer FIFA 21'e erişim sağlayabilirsiniz.
Origin'deki Access'te FIFA var sanırım. Orada da Steam'de olduğu gibi 1 yıllık alınca kampanya oluyor mu? 1 yıllık paket kaç TL? 1 aylık paket kaç TL?

Origin'deki Access'te FIFA var sanırım. Orada da Steam'de olduğu gibi 1 yıllık alınca kampanya oluyor mu? 1 yıllık paket kaç TL? 1 aylık paket kaç TL?
Premium Access Origin'de Play Pro'ya çevrilmiş, yıllık olarak 100 Euro vermen gerekecek. Yani TL'ye çevirirsek 900 TL gibi bir rakam çıkıyor ortaya. :)

Arkadaşın dediği gibi 1 Ekim de herkesten önce 10 saat oynayabileceğiz. Yani 10 saat oynayabilirsiniz yıllık aldıysanız. Beğenirsen de key olarak daha ucuza alırsın Fifayı. Steam de önsiparişi verdim ve eaplay alarak takımımı kurmak istiyorum. Ne olursa olsun origin e para verilmez euro üzerinden olduğu için daha pahalı oluyor.

Hayır, FIFA mevcut değil maalesef. 1 Ekim'de FIFA 21, 10 saatlik deneme süresiyle eklenecek. Eğer FIFA olsun diyorsanız Origin'den almalısınız.
1- Origin'de satılan EA Play'in ''Pro olmayan'' normal versiyonunda var mı FIFA?
2- Origin üzerindeki tabloya baktığımda ''Access to all of EA’s latest games up to 10 hours'' yazıyor.
Bu normal versiyonu alırsam oyunları sadece 10 saat oynayabileceğim anlamına mı geliyor?
3- Fiyatlandırmaya baktığımda yıllık 25 Amerikan Doları yazıyor. Vergi falan dahil oluyor mu? İnternet üzerinden 24,99 Dolar'ı TL'ye çevirdiğimde 186,83 TL ediyor. Bu EA Play'ın normal versiyonunu yıllk olarak 186,83 TL'ye alabileceğim anlamına mı geliyor?

Düzeltme: Dolar değil Euro'ymuş. Siz yine de Dolar'mış gibi düşünün.

1- Origin'de satılan EA Play'in ''Pro olmayan'' normal versiyonunda var mı FIFA?
2- Origin üzerindeki tabloya baktığımda ''Access to all of EA’s latest games up to 10 hours'' yazıyor.
Bu normal versiyonu alırsam oyunları sadece 10 saat oynayabileceğim anlamına mı geliyor?
3- Fiyatlandırmaya baktığımda yıllık 25 Amerikan Doları yazıyor. Vergi falan dahil oluyor mu? İnternet üzerinden 24,99 Dolar'ı TL'ye çevirdiğimde 186,83 TL ediyor. Bu EA Play'ın normal versiyonunu yıllk olarak 186,83 TL'ye alabileceğim anlamına mı geliyor?

Düzeltme: Dolar değil Euro'ymuş. Siz yine de Dolar'mış gibi düşünün.
1- Var.
2- Hayır.
3- Emin değilim fakat dahil olduğunu düşünüyorum. 5 Euro'luk bir oyun alırken 44.75 TL çekti geçen gün.

1- Origin'de satılan EA Play'in "Pro olmayan" normal versiyonunda var mı FIFA?
2- Origin üzerindeki tabloya baktığımda "Access to all of EA’s latest Games up to 10 hours" yazıyor.
3- Fiyatlandırmaya baktığımda yıllık 25 amerikan doları yazıyor. Vergi falan dahil oluyor mu? İnternet üzerinden 24, 99 Dolar'ı TL'ye çevirdiğimde 186, 83 TL ediyor. Bu EA Play'ın normal versiyonunu yıllk olarak 186, 83 TL'ye alabileceğim anlamına mı geliyor?

Düzeltme: Dolar değil Euro'ymuş. Siz yine de dolar'mış gibi düşünün.

1- Origin'de satılan normal EA Play'de FIFA var ancak 10 saat deneme. Aynı şey Steam için de geçerlidir.
2- Sadece yeni çıkan oyunları 10 saat oynayabilirsin. Mesela FIFA 21 ilk 4 veya 5 ay Full sürüm gelmiyor sonra geliyor. Origin'de EA Play Pro alırsan Full oynuyorsun hem de Ultimate Edition.
3- Evet 25 Euro'ya yıllık alıyorsun her şey dahil. Ama dediğim gibi Pro olmadığı için yeni çıkan oyunlar 10 saat.

@UBerk Peki sizce 221,32 TL'ye 1 yıllık EA Play almak mantıklı olur mu?

Ayrıca bir şey soracağım, üstte sizi etiketledim. Etiketten sonra küçük harfle mi başlamalıyım büyük mü? Şu zamana kadar hep büyük harfle kullandım, bir ceza yemedim.
Bence mantıklı.

Fark etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı