Daha fazla
FIFA 21'in deneme olarak sadece 10 saat oynanabileceğini biliyorum. Peki FIFA 17-18-19-20'yi sınırsız olarak oynayabilecek miyim?1- Origin de satılan normal EA Play de FIFA var ancak 10 saat deneme.
@UBerk peki sizce 221, 32 TL'ye 1 yıllık EA Play almak mantıklı olur mu?
Ayrıca bir şey soracağım, üstte sizi etiketledim. Etiketten sonra küçük harfle mi başlamalıyım büyük mü? Şu zamana kadar hep büyük harfle kullandım, bir ceza yemedim.
Origin'den alırsanız evet.FIFA 21'in deneme olarak sadece 10 saat oynanabileceğini biliyorum. Peki FIFA 17-18-19-20'yi sınırsız olarak oynayabilecek miyim?
@UBerk şimdi baktım da oynasana.com FIFA 20'de fiyat 35 TL. Neden?
Neden oynanmasın?FIFA 20 şu an çoğu yerde indirimde zaten normal. Ama offline olma ihtimali de var. Yani Ultimate Team falan oynanmaz. Bir sorun isterseniz canlı desteğe.
Daha uyguna satabiliyorlar, o nedenle. Bir de şu an Origin fiyatı 5 Euro.@UBerk Şimdi baktım da oynasana.com FIFA 20'de fiyat 35 TL. Neden?
Bro bazı yerlerde hesap satılıyor ya offline oynanıyor ben de ondan sandımNeden oynanmasın?
Daha uyguna satabiliyorlar, o nedenle. Bir de şu an Origin fiyatı 5 Euro.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.