Çözüldü Steam EA Play FIFA var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Şu sitede aşağı inip Steam'e tıkladığımda karşıma çıkan oyunlar listesinde FIFA'yı göremedim. Eğer o oyunlar içinde FIFA olacaksa 65 TL'lik yıllık paketi almayı düşünüyorum.

Steam'den alınan EA Play içinde FIFA var mıdır?

@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
Full sürüm oyunu satın alıyorsun yani online oynayabileceksin. FIFA 21 çıktığında 20'ye güncelleme desteği kesilecek ama yine başkalarıyla oynamaya devam edebileceksin.

@AloneMan02 Nasıl yani, ben bunu aldıktan sonra online oynayamayacak mıyım?
Ek olarak bir soru soracağım. Diyelim ben FIFA 20'yi Oynasana.com üzerinden aldım. FIFA 21 çıktı, FIFA 20'ye canlı güncelleme ve online olarak başkalarıyla oynama imkanı olacak mı?
Güncelleme bir yere kadar devam ediyor yani 21 çıkınca devam eder mi bilmiyorum aynı zaman da sanmıyorum da. Başkalarıyla oynayabilirsiniz.

Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Şimdi 5 euroya satın al 20'yi. FIFA 22 çıkmasına birkaç ay kala FIFA 21 EA Play'e düşecek zaten. Oradan alıp devam edersin.

Ben zaten EA Play'i FIFA için almak istiyordum. Normalde 500 TL, 1 yıl oynarım 200TL'ye 300 TL kar ederim diye düşünüyordum. Herhalde FIFA 20 ile FIFA 21 arasında çok fark olmaz. Alınır mı FIFA 20?
Zaten oyun farkı çok olmuyor her sene çıkıyor :D oyuncu fazlalığı değişir ki bu çok önemli. 20 de rakip beklersin ama 21 de hemen gelir. Ayrıca 20 alacaksan bence direk hesap satın al hazır kurulmuş kadro olur elinde. Ben 5 yıldır alıyorum sırf Ultimate Team için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı