Steam envanteri soyuldu

Lütfü Kaygusuz

Centipat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
31
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

DM oynadığım sırada baktım kullanıcı adım bir anda Steam ID numaram oldu. Sonra serverdakilere sordum neden böyle oldu diye. Hesap ban yemiş geçmiş olsun falan dediler. Hemen kontrol ettim. Steam profilime girince bir küçük pencere açılıp hesap kalıcı olarak yasaklanacak, 24 saat içinde değerli eşyalarınızı başka bir hesaba aktarmanız için süre tanıdık yazıyordu İngilizce. Bir anlık boşluğuma geldi ev arkadaşımın hesabına hemen attım skinleri yaklaşık 1200 TL değerinde eşya vardı. Ev arkadaşıma takas ettim göründü 1 saat falan. Ama ona gitmemişti. Sonra değişti ev arkadaşım görünmüyordu artık takas ettiğim kişi. Kahroldum arkadaşlar. Var mı bir akıl verecek?

Not: Ev arkadaşımın kullanıcı adı qweax(görselde)
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    57,8 KB · Görüntüleme: 190
  • more.png
    more.png
    64,7 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleyen: Moderatör:
Var mı bir akıl verecek?

Geçmiş olsun. Giden gitti, itemleri geri alma şansınız yok.

Yapabileceğiniz tek şey hesabınızı tekrar kontrol altına almak olacaktır.


Hesabınız gerçekten yasaklama alacak olursa Valve size asla erken uyarıda bulunmaz. Öğeleri farklı bir hesaba aktarın da demez.
 
Çoğu arkadaşımın başına geldi, sahte bir uyarı o. Giriş yaptığınız kasa açma siteleri bazen Steam API Key'inizi çalabiliyor. Çaldıktan sonra da profil nickinizi değiştirip açıklamayı da okuduğunuz uyarı şeklinde yapıyorlar. Bir de takas atınca fake bir teklif oluşturup kendi hesaplarına çekiyorlar. Steam ban atsa zaten İngilizce olmaz ve erkenden uyarmaz. Dikkate almasaydınız keşke, giden gitti %90 geri alamazsınız.
 

Geri
Yukarı