Steam eski arayüz vs yeni arayüz

FearLess_4760

Femtopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce eski Steam arayüzü mü daha iyi şimdiki arayüzü mü? Bence her türlü eskisi daha iyi.

Steam eski arayüzü yeniden yayınlar mı? Steam'de basit görünüm diye bir şey var, eski arayüze dönüyor ama sadece oyular gözüküyor. İleride tamamı gelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arayüzünde pek fark bulunmuyor. Şahsen halen eski bir arayüze sahip. Mesela araç çubuğu kısmı biraz daha büyük olabilir. Bu yeni gelen ''döşeme'' olarak adladırılan sistemi zaten sevmiyorum. Liste modu denilen sistem daha rahat okunuyor. Oyunları falan da ben hep sol menüden inceliyorum.

Screenshot_24.png


Oyunlar için oluşturulan detay sayfası ise gayet güzel duruyor. Sadece GIF içeren sayfalar ben de aşırı takılıyor. Onlara biraz ayar çekilmesi gerekiyor. Ben liste modunu halen daha çok seviyorum. Koleksiyonlar adı altında gelen ve eskiden de erişebildiğimiz sağ taraftaki görsel odaklı menüyü pek sevmiyorum.

Screenshot_27.png


Liste modu İnternet siteleri ve diğer her türlü uygulama için ideal bir arayüz. Okuması en rahat mod olabilir. Döşeme modu ise çok fazla dikkat dağıtıyor. Gerçi Steam bir tane güzel bir liste modu arayüzü lazım. Sol menü çok küçük kalıyor.

Screenshot_25.png


Screenshot_26.png
 
Eskisi nasıldı ki?
Gereksiz animasyonlar yoktu. Epic Games atağı ile bu yeni arayüze geçtiyse, şahsen yaşanan performans sorunlarından pek memnun değilim. Bunun dışında bazı dosyalara, incelemeler ya da ekran görüntüsü gibi şeylere daha hızlı ulaşıyorsun. Aktiviteler kısmını pek tutturamadılar. Oyuncular birbirleri ile görüş, ekran görüntüsü, video vb. paylaşmıyor. Bunun yerine daha çok YouTube ve Twitch kullanılıyor.

indir.png


Aslında az kullanılan ''Döşeme'' ekranı ve bu resimde attığım arayüzü birleştirmiş oldular. Şimdi sadece oyun seçince bu arayüzün biraz daha değiştirilmiş versiyonu gözüküyor.
 
Son düzenleme:
Gereksiz animasyonlar yoktu. Epic Games atağı ile bu yeni arayüze geçtiyse, şahsen yaşanan performans sorunlarından pek memnun değilim. Bunun dışında bazı dosyalara, incelemeler ya da ekran görüntüsü gib şeylere daha hızlı ulaşıyorsun. Gerçi aktivteler kısmını pek tutturamadılar. Oyuncular birbirleri ile görüş, ekran görüntüsü, video vb. paylaşmıyor. Bunun yerine daha çok YouTube ve Twitch kullanılıyor.

Eki Görüntüle 978115

Aslında az kullanılan ''Döşeme'' ekranı ve bu resimde attığım arayüzü birleştirmiş oldular. Şimdi sadece oyun seçince bu arayüzün biraz daha değiştirilmiş versiyonu gözüküyor.
Eskisi kesinlikle daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı