Çözüldü Steam Favori Boost Güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Hocam, 4. kere yazıyorum, parasında değilim. 4 lira zaten, bunun neresini önemseyeyim? Zaten sanal kart ile aldım bunu tahmin ederek. Telefon numaramla bir şey yaparlar mı sizce?
Hayır. Adamların derdinin numaran değil paran olduğunu düşünüyorum. Damlata damlata göl yapıyorlar. Diğer bu tarz örneklere bakıyorum hiç bu tarz bir telefon numarasını başka işlerde kullanma gibi bir vaka görmedim. Eğer SMS sistemleri varsa maksimum yapacakları şey, gelen "indirimleri" SMS olarak bilgilendirmek olur.
3,5 lirasında değilim aslında. Zaten sanal kart ile aldım. Telefon numaramı aldılar, açıkçası ondan tırstım. Ayrıca verdikleri hizmet çok kötü:
1618557773463.png

Dönüş bile yapılmadı daha. Halbuki iddia ettikleri şey şuydu:
1618557800000.png


ŞikayetVar'a yazdım:
1618557834890.png


Sonuçtan haberdar edeceğim.

Ha bir de şu var:
1618557926117.png


Tamamdır arkadaşlar, sorun çözüldü. Site sahibi ile iletişime geçtim. Kendisi cana yakın birisiydi. İlgilendi. Ayrıca dolandırıcı falan değil, içiniz rahat olsun.
 
Dolandırıcı. Aldığınızda güvenlik önlemi falan deyip yollamıyorlar favorileri. Sonra yok başka bir şey verelim size deyip pahalı bir paketi satmaya çalışıyorlar.
Numaramı aldılar, bir şey olur mu? 4 lirasında değilim, başımın gözümün sadakası olsun da, telefondan tırstım ne yalan söyleyeyim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı