Steam fiyatları artıyor

Arkadaşlar tamam ETS 2 için dolar kuru, enflasyon bilmem ne eyvallah haklısınız valve fiyat belirlemiyor tamamda, bu oyun 2012'nin oyunu kardeşim. Adamların kâr beklediği şey oyunun kendisi değil dlc'leri. DLC'ler ile yürüyen oyunun kendisi niye %400+ zamlanır? Mantıklı bir yanı yok. Sadece DLC'lere zam gelse anlayacağım ama yok yani.
DLC yine crack yüklenebilir. Ana oyun olmaz
 
Son düzenleme:
Bizlik bir şey yok hocam, siyasi konulara girmek istemem. Devlet büyüklerimizin ekonomiyi düzeltmesini bekleyeceğiz, elden bir şey gelmez maalesef.
Hangi devlet büyüklerinin? Devlette büyük biri mi kaldı? Bizlik bir şey yok derken? Dış güçlerin mi suçu? Bu hale getirip yıllardır ekonomiyi süründürenlerin ekonomiyi düzelteceğini sanmam.
 
Hocam ETS 2 fiyatı ne olmuş öyle ağzım açık kaldı DLC'ler de dahil hepsi 149 gibi bir fiyata sahip.
ETS 2 indirimdeyken 10 TL'den almıştım mecburen iade ettim ve çok pişmanım dün indirime girsin de alayım diyordum bu sabah bir baktım 160 TL.

Ben eylül'de 9.75'e almıştım.
 
Son düzenleme:
Her şey aslına geri dönermiş.
 

Dosya Ekleri

  • images.png
    images.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 36
Bizlik bir şey yok hocam, siyasi konulara girmek istemem. Devlet büyüklerimizin ekonomiyi düzeltmesini bekleyeceğiz, elden bir şey gelmez maalesef.

Herkes gergin, mesajım yanlış anlaşılmış. :) Siyaset konuşmayı sevmem internet ortamında. Devlet büyüklerimiz genel bir ifade, şu ya da bu parti demek değil.

Yok dış güçler mi falan diye mesajlar atan olmuş. Yönetim ve izlenen politika tamamen yanlış. Ne yapalım, devrim mi yapalım? Elden bir şey gelmez derken kastım buydu. Konuyu başka yöne çekmem istemem. Seçim zamanı herkes tepkisini gösterecek.

Dolar olmuş 15, benzin olmuş 20, peynirin kilosu olmuş 150 lira. Yani sözümün özeti şu ki elimden bir şey gelse oyun fiyatlarından önce temel ihtiyaçlarım konusunda bir şeyler yapmaya çalışırım. :)

İşin özü; memleket düzelirse, önce insan gibi yaşamaya sonra da oyun almaya geri döneriz. Şimdilik hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı