Steam fiyatları artıyor

Bravo! Nebati bir, sen iki. Yaz kitabı okuyalım üstadım.
Bende hata zaten üşenmeyip cevap veriyorum. Yani güzel kardeşim tamam ekonomi eskiye oranla pek iyi değil diye abartmanin anlamı var mı? Alışveriş merkezlerindeki popüler iki hamburger satan yerdeki fiyatı söyledim ki oda zaten küçük boy bile değil. Büyüklüğü yeterli, küçük değil. İçeceği, patatesi falan içinde.
 
Bende hata zaten üşenmeyip cevap veriyorum. Yani güzel kardeşim tamam ekonomi eskiye oranla pek iyi değil diye abartmanin anlamı var mı? Alışveriş merkezlerindeki popüler iki hamburger satan yerdeki fiyatı söyledim ki oda zaten küçük boy bile değil. Büyük boy yeterince. İçeceği, patatesi falan içinde.
Asıl üşenmeden sana cevap veren bende kabahat kıymetli kardeşim. Bir yemek fiyatından örnek veriyorum ve birazda mübalağa yapıyorum. Vermek istediğim mesajı alıyorsun, hala oradan bir yerden fırlar gibi çıkarak "55 liraya hamburger var yea" yazınca ne oluyor? Ekonomi kötü evet, bende bu durumu örnek vererek bir oyunun 100 lira oluşunun bu kadar garipsenmemesini ifade etmeye çalışıyorum.

Şaka gibisin gerçekten. Bir de içeçeği, patatesi içinde yazmış. Mayonezi de sarımsaklı ile değiştir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı