Steam Steam Full acces hesaplar nedir?

WhatAreYouDoing

Centipat
Daha fazla  
Sitelerde Steam Full acces account tarzı başlıklı hesaplar satılıyor. Açıklamayı okuduğumda hiçbir şey anlamadım, aşırı meraklardayım eğer bilginiz varsa ne olduğu hakkında beni aydınlatabilir misiniz?

Hesabın sınırlı olabilir vs. yazıyor fakat bu nasıl bir sınır, ne kadar sürüyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site ne kadar güvenilir olsa da satıcısına bağlı. Hesap verir, 1 ay sonra hesap elinizden gider gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Steam Account Squad Steam Account (Full Access) şu ilanı satın almak istiyorum, hiç konu hakkında deneyimi olan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Steam üzerinden 5 dolar ödeme yapmamış hesaplar olabilir yani aile paylaşımı yapamayacağın anlamına gelebilir. Detaylar. Full Access hesap alırsın yani maile kadar her şeyini verirler gider kendi mailine aktarırsın. Sonrasında sıkıntı yaşarsan diye de not düşmüşler zaten. Ama piyasada 5-15 TLye gezen hesaplardan değil yani sana ait oluyor. Aynı sitede CD Key olarak kendi hesabına almanı tavsiye edebilirim. Squad Steam CD Key

Technopat Haberler

Geri
Yukarı