Oyun Steam Game Awards özel indirimleri


İndirimlerden önce sayfaya girdiğinizde "Şimdi Kaydolun" yazısı çıkacak. Eğer Türkiye'de iseniz Steam Deck ifadesi alıyorsunuz. Eğer Batı Avrupa, Amerika gibi Steam Deck satılan ülkelerdenseniz bedava 512GB'lık Steam Deck alma şansına sahip oluyorsunuz. Game Awards etkinliği boyunca 300 civarı Steam Deck hediye edilecek.

İndirimlere gelecek olursak:
RDR 2: 98TL
Stray: 128TL
MK11: 16TL
Hades: 20TL
Forza Horizon 4: 65TL
Witcher 3: 12TL
MGS5: 14TL
GTA V Premium Edition: 93TL
Bu indirimler gözüme çarpan indirimler oldu. Forumda bazı arkadaşlar RDR 2 için bir daha 98TL'ye düşer mi diye soruyordu. Onlar için iyi bir fırsat. Yalnız bu sözde özel etkinlik haftalık indirimlerden hallice oluyor. Yani sayfada gördüğünüz çoğu oyun indirime girmediği gibi bazıları da normalden daha az indirime giriyor. Başına yıldız bıraktıklarım indirimi iyi olan ve şu anda da alabileceğiniz oyunlar.
İndirimler kaç gün sürecek?
 
Paranın değerli olduğu zamanlarda 60-70 TL gibi bir fiyatı vardı, o fiyattan almıştım. Aradan yıllar geçti ve böyle bir oyun 10 TL'ye satılıyor. İki ekmek parasına böyle bir başyapıt satılıyor, herkes almalı ve oynamalı :D
 
Mass effectin eski sürümleri uzun zaman sonra indirimde. Aynı şekilde stalker. Yuppie pyscho ve return of the obradinn gibi efsane oyunlarda indirime girmiş alabilirsiniz. Star wars jedi fallen order ben beğenmesemde 33 tl güzel fiyat. Olliolli world 129 tl düşmüş 2 saat süren bir oyun ama tekrar oynanabilen bir oyun biraz daha düşmesini bekleyin derim güzel oyundur.
 
Kış indirimleri için para biriktirmeseydim Stray'i kesinlikle alırdım. Geri kalanı zaten var çoktan almıştım.

Evet Stray bayağı güzel oyun, bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara ❤️
 

Yeni konular

Geri
Yukarı