Sağ alttaki simge boyutundaki Steam'e tıklarsam direk açılıyor fakat masaüstündeki simgeye tıklarsam veya Başlat'ta aratınca çıkan simgeden tıkladığımda açılması 20 saniye sürüyor. Nedenini bilen var mı ? 3-4 gündür böyle.
Sağ alttaki simge boyutundaki Steam'e tıklarsam direk açılıyor fakat masaüstündeki simgeye tıklarsam veya Başlat'ta aratınca çıkan simgeden tıkladığımda açılması 20 saniye sürüyor. Nedenini bilen var mı ? 3-4 gündür böyle.
Yok pc açıldıktan 1 saat sonra da böyle. 3-4 gündür böyle çözemedim neden olduğunu böyle bir sıkıntım yoktupc açtığında oluyorsa nedeni steamden başka uygulamalar aynanda açılıyor ve steam en son planda kalabiliyor ondan sana tavsiyem:
Eki Görüntüle 416034
aklında bişey kaldıysa sorabilirsin
kanka ya 2 sene önce açtığın bi konu için yazıyorum sana discordla alakalı bi sorun bana ulaşabilir misin aynı sorun bende de var :/Klasik Steam işte.![]()
Tabii ki de ulaşabilirim, nereden iletişime geçeceğiz?kanka ya 2 sene önce açtığın bi konu için yazıyorum sana discordla alakalı bi sorun bana ulaşabilir misin aynı sorun bende de var :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.