Steam geç açılıyor

183206

Megapat
Makaleler
1
Sağ alttaki simge boyutundaki Steam'e tıklarsam direk açılıyor fakat masaüstündeki simgeye tıklarsam veya Başlat'ta aratınca çıkan simgeden tıkladığımda açılması 20 saniye sürüyor. Nedenini bilen var mı ? 3-4 gündür böyle.

Sağ alttaki simge boyutundaki Steam'e tıklarsam direk açılıyor fakat masaüstündeki simgeye tıklarsam veya Başlat'ta aratınca çıkan simgeden tıkladığımda açılması 20 saniye sürüyor. Nedenini bilen var mı ? 3-4 gündür böyle.

pc açtığında oluyorsa nedeni steamden başka uygulamalar aynanda açılıyor ve steam en son planda kalabiliyor ondan sana tavsiyem:

Ekran Alıntısı.PNG

aklında bişey kaldıysa sorabilirsin

pc açtığında oluyorsa nedeni steamden başka uygulamalar aynanda açılıyor ve steam en son planda kalabiliyor ondan sana tavsiyem:

Eki Görüntüle 416034
aklında bişey kaldıysa sorabilirsin
Yok pc açıldıktan 1 saat sonra da böyle. 3-4 gündür böyle çözemedim neden olduğunu böyle bir sıkıntım yoktu :D çok büyük bir dert değil ama 20 30 saniye neden beklettiğini anlayamadım.

Sorunu şu şekilde çözdüm. Başlat'a Steam yazıyordum çıkan Steam'e sağ tıklayıp dosya konumunu aç dedikten sonra oradaki Steam'i masaüstüne kopyala yapıştır yapıyorum, Geç açılıyordu. Program Files'te Steam dosyasının içersindeki Steam uygulamasını masaüstüne yapıştırdım direk açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı