Steam geniş ekran moduna geçince çöküyor

Arda1981

Centipat
Geçen günlerde gamepad aldım ve denemek için Steam oyunlarını oynadım gayet rahat oynanıyordu ama sağ analogun y ekseni çalışmadığı için ayar yaptım. Yaptıktan sonra Steam oyunlarında kontrolcü çalışmamaya başladı. Ben de arkadaşlarıma sordum ve bazı forumlara baktım Steam'ı geniş ekran modunda açarsam düzelir diyorlardı Steam'ı geniş ekran moduna almaya çalıştığımda çöküyordu. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde gamepad aldım ve denemek için Steam oyunlarını oynadım gayet rahat oynanıyordu ama sağ analogun y ekseni çalışmadığı için ayar yaptım. Yaptıktan sonra Steam oyunlarında kontrolcü çalışmamaya başladı. Ben de arkadaşlarıma sordum ve bazı forumlara baktım Steam'ı geniş ekran modunda açarsam düzelir diyorlardı Steam'ı geniş ekran moduna almaya çalıştığımda çöküyordu. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Scp toolkit uygulamasını indir. O program Xbox 360 kolu olarak tanıtıyor PC'ye 2 ay öyle kullandım sonra kol dandikti zaten cortladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı