Steam Gta 4 Sorunu

Fuslu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben steamdan GTA 4 indirdim. Oyuna girdim ve gerekli üyelikleri aldım. Start a bastığımda intro çıktı. İntroda sürekli resimler gelip geçiyor fakat bir türlü oyun başlamıyor. Oyunu öylece bıraksam saatlerce resimler gelip geçer. Yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarım Windows 8.1 işletim sistemine sahip. İ7 işlemcili ve ekran kartı NVIDIA GeForce 820

Yok olmuyor zaten bu bağlantıyı daha önce görmüştüm. Bağlantıda bahsedilenleri yaptım. Oyun içi güncelleme yaparken sorun almıştım onu da bağlantıdan çözdüm. Güncellemeleri yaptı oyun fakat introyu geçememiştim bir türlü. Şimdi yeni denedim. Güncelleme gibi bir şey yaptı ama yine olmadı. Acaba Windows 7 ye çevirsem düzelir mi ?

Windows 8.1 Pro 64 bit kullanın.
Windows 8.1 Single Language 64-bit bilgisayarımdaki sistem. Bence Windows 8 ve games for Windows livedan kaynaklı olabilir. Windows 7 ye dönüştürmeyi düşünüyorum.

Acaba şu games for Windows livedan bir şeyler mi yapmam gerek? Mesela oyunla ilgili, oyunu görmesini felan mı sağlamam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…