Steam Guard CS GO Güncelleme Sorunu

dmrsrn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. İlk Steam hesabıma başka bir bilgisayardan erişimimi sağlamıştım. Şuan kendi bilgisayarımdan girerken kod istiyor benden. Yani kısacası kendi bilgisayarımı birincil değilde, ikincil olarak görüyor. Sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Şöyle bir sorunum var.
XP işletim sistemi kullanıyorum. Daha önce CS:GO'yu kendi bilgisayarımdan yani (ikincil) bilgisayardan oynuyordum. Sonradan bir hata nedeniyle silip tekrar yüklemek zorunda kaldım. Herşey güzel gidiyordu. Sonra güncelleme yapmadığını fark ettim. Hata şöyle ki; (Bozuk güncelleme dosyaları) 3 ve 4. yükleyişim ama sorunum hala düzelmedi. Bence kendi tahminimce ikincil olduğu için kendi bilgisayarım böyle bir hata verdiğini düşündüm. Windows 8.1'i kullanamıyorum işlemcim ve RAM biraz düşük kalıyor çünkü. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi oyunlar umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Mikail bey tekrar merhaba. Dediğiniz program ile tarattım ve bad sector bulunmadi hdd'de. Sistemimi Windows 7 yaptım fakat hala aynı sorunu yaşıyorum sanırım bana siz yardımcı olabilirsiniz gibi gözüküyor. Sorun yaşamayan arkadaşlarımdan steamapps klasörünü kopyalayıp kendime yükledim sorun düzelmedi. Oyunu tekrar yükledim yine düzelmedi. Hata veren dosyayı, dosyaları silip oyun önbelleğini doğrula dedim ve tekrar yükledim yine düzelmedi. Betaya geçip oyunu öyle indirdim yine düzelmedi. Anlayacağınız sorunum sabit ve nereye konu açarsam açayım bana yardım edebilicek kimse yok. Siz bu konularda baya bilgili görünüyorsunuz yardımınıza, yardımlarınıza ihtiyacım var beklemekten ve uğraşmaktan gerçekten bıktım. Hayırlı forumlar, iyi günler diliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…