Steam Guard E-Posta Değişimi

QuasterTheGamer

Centipat
Yer
Tekneloji Çöplüğü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar. Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarıma 2 gün önce format attırıp Windows 10 işletim sistemine geçtim. Formatlı bilgisayarımdan Steam hesabıma girmeye çalışırken bildiğiniz gibi Steam Guard kodu istiyor. Benim de bilgisayarıma format atmadan önceki Steam Guard'ım E-posta ileydi ve haliyle E-postada artık elimde bulunmuyor, sizden ricam nasıl E-postamı değiştirebilirim? Steam Support'ta hiçbir geri dönüşte bulunmadı. Şimdiden teşekkürler o kıymetli yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlış hatırlamıyorsam e-posta değiştirirken eski mail üzerinden onaylaman gerekiyor. Eğer hatırlamıyorsan Steam destek ile iletişime geçmen gerekiyor. Eğer bu sorunu çözersen kesinlikle Mobil uygulamasını yükleyip Steam doğrulama kodunu mobilden alınacak şekilde yap.
Yanlış hatırlamıyorsam e-posta değiştirirken eski mail üzerinden onaylaman gerekiyor. Eğer hatırlamıyorsan Steam destek ile iletişime geçmen gerekiyor. Eğer bu sorunu çözersen kesinlikle Mobil uygulamasını yükleyip Steam doğrulama kodunu mobilden alınacak şekilde yap.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı