Steam Guard kullanmıyorsunuz uyarısı

EvrenX

Hectopat
Geçenlerde Steam pazarından gözüme hoş geldiği için bıçak almıştım fakat şu an satıp parayı geri almam gerek. GameSatış'a giriyorum satış yap diyorum fakat 7 gündür mobil guard kullanmıyorsunuz diyor. Bu benimle mi alakalı yoksa 7 gün beklemem mi lazım?

Steam mobil doğrulayıcıyı eklediğiniz andan itibaren pazar kısıtlamalarının kalkması için en az 7 gün beklemek gerekiyor, normal.

Mobil Guard'ı etkinleştireli 7 günden fazla oldu ama?
Steam mobil doğrulayıcıyı eklediğiniz andan itibaren pazar kısıtlamalarının kalkması için en az 7 gün beklemek gerekiyor, normal.

Galiba demek istediğimi tam anlamadınız pazardan satış yapmak istemiyorum farklı bir siteye satıp nakite çevirmek istiyorum

Galiba demek istediğimi tam anlamadınız pazardan satış yapmak istemiyorum farklı bir siteye satıp nakite çevirmek istiyorum.

Farklı bir siteye satmak için hesabın takas kısıtı olmaması lazım. İlk defa mobil guard eklediyseniz takas için 15 gün geçmesi lazım. Sorun bu olabilir mi?

15 gün bekletiyor güvenlik açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…