Steam Guard kurmadan e-posta doğrulaması yeterli mi?

yoldas07

Centipat
Arkadaşlar birkaç sorum olacak, bir forumda CS:GO'da aynı telefon numarası ve e-posta adresi ile istediğin kadar hesap açabiliyorsun dedi. Mesela Steam Guard'ı android telefona kurduğun zaman bir hesaptan diğerine geçtiğin zaman sorun olmuyor mu? Benim bildiğim Steam güvenliğe çok önem veren bir şirket. O arkadaşın dediği doğru mu? Ve diğer bir soru, bir arkadaş bilgi verdi pazarı Steam Guard kurmadan kullanabiliyoruz dedi, sadece e-posta doğrulaması yeterliymiş. teyit etmek için tekrar sorayım dedim, Steam Guard olmadan sadece e-posta doğrulaması ile pazarı sorunsuz kullanan var mı? Steam Guard kurmadan sadece e-posta adresi doğrulayarak pazarda sorunsuz alış-veriş-takas-hediye gönderme falan yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben asla CS GO olsun diğer oyunlarda olsun hile vs. kullanmam...aynı numara birden fazla hesaba kayıtlı olduğu için ban yer miyim ? hesaplarımın kapatılma riski var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı