Steam Guard kurulu olmasına rağmen satış yapamıyorum

Yer
Hawaii
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Radeon Rx 570
AMD Ryzen 5 2600
CORSAIR 8X2 16 GB Vengeance
Samsung 860 Evo 500GB
Meslek
Back End Developer
CS'de bir kasa düştü ortalama 15TL satmak istiyorum ama Guard kurulu olmasına rağmen 15 gün sonraya atıyor satışı ama 7-8TL gibi skinleri satabildim. Bir tek bu kasayı satamıyorum sorun nedir bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    19 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:

Steam mobil guardın en az 7 gün boyunca kullanılması lazım tüm kısıtlamaların kalkması için. Ondan sonra mobil onay ile tüm pazar ve takas işlemlerini yapabilirsiniz.
7-8 TL gibi skinleri satabilmenizin sebebi ise belirli bir fiyatın altındaki skinler bazen onaya gerek olmadan direkt pazarda listeleniyor.

Steam mobil guardın en az 7 gün boyunca kullanılması lazım tüm kısıtlamaların kalkması için. Ondan sonra mobil onay ile tüm pazar ve takas işlemlerini yapabilirsiniz.
7-8 TL gibi skinleri satabilmenizin sebebi ise belirli bir fiyatın altındaki skinler bazen onaya gerek olmadan direkt pazarda listeleniyor.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı