Steam Guard'a erişim olmadan nasıl kaldırılır?

furkan00677

Hectopat
Telefona gelen kod ile giriş yapıyordum fakat telefonum bozuldu ve Steam'a da giremiyorum bunu nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Guard'ı aktif ederken sana bir kod veriliyor o yanında ise kurtarabilirsin.
Yoksa destek talebi aç hesabıma ulaşamıyorum diye onlarda 1-2 tane yapman gerek şeyleri söyleyeceklerdir ben öyle kurtarmıştım çalınan hesabımı.

Ben sadece 1 tane güncel satın almış oldugum oyunun faturasını attım bana yeni şifre oluşturma linki attılar 1-2 saat sonra.

Eksik bilgi vermişim geri dönüş yaptılar ve kredi kartı veya baska bir şeyyin bilgilerini istediler kartın bilgilerini attım şimdi tekrar bekliyorum sanki merkez bankasını soyacağız ne uğraştırıyorlar.

Eksik bilgi vermişim geri dönüş yaptılar ve kredi kartı veya baska bir şeyyin bilgilerini istediler kartın bilgilerini attım şimdi tekrar bekliyorum sanki merkez bankasını soyacağız ne uğraştırıyorlar.

Dosya Ekleri

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 136
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı