HasanTaha Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 88 24 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #2 Kendi hesabınızda harcamanız lazım.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 24 Mayıs 2020 #3 HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir de steama 5 dolar atmanız yeterli olacaktır cüzdan kodu vs
HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir de steama 5 dolar atmanız yeterli olacaktır cüzdan kodu vs
HasanTaha Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 88 24 Mayıs 2020 #4 furkanharrower dedi: Olabilir de steama 5 dolar atmanız yeterli olacaktır cüzdan kodu vs Genişletmek için tıkla... Bu arada 10-20 lira arası oyun önerirmisiniz ha birde 5 dolar steamde kaç tl ediyor
furkanharrower dedi: Olabilir de steama 5 dolar atmanız yeterli olacaktır cüzdan kodu vs Genişletmek için tıkla... Bu arada 10-20 lira arası oyun önerirmisiniz ha birde 5 dolar steamde kaç tl ediyor
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #5 HasanTaha dedi: Bu arada 10-20 lira arası oyun önerirmisiniz ha birde 5 dolar steamde kaç tl ediyor Genişletmek için tıkla... 25 TL'ye kısıtlamayı kaldırmıştım ama kura göre değişiyor olabilir.
HasanTaha dedi: Bu arada 10-20 lira arası oyun önerirmisiniz ha birde 5 dolar steamde kaç tl ediyor Genişletmek için tıkla... 25 TL'ye kısıtlamayı kaldırmıştım ama kura göre değişiyor olabilir.
HasanTaha Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 88 24 Mayıs 2020 #6 Paveloyd dedi: 25 TL'ye kısıtlamayı kaldırmıştım ama kura göre değişiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... ne zmn acaba
Paveloyd dedi: 25 TL'ye kısıtlamayı kaldırmıştım ama kura göre değişiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... ne zmn acaba
MRGBoys Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ►Kasa: Rampage Carısma Mesh ►Anakart: Asus Prime H310M-K ►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync ►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB ►İşlemci: Intel I5-9400f ►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz ►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2020 #7 HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... 5 Dolar şu anda 34, 07 Türk lirası ediyor kendi hesabınızda bu miktarı harcarsanız hesabınızın kısıtlaması açılır.
HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... 5 Dolar şu anda 34, 07 Türk lirası ediyor kendi hesabınızda bu miktarı harcarsanız hesabınızın kısıtlaması açılır.
A anılacar Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #8 HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Etki ettimi kanka.
HasanTaha dedi: Arkadaşlar hesabımda 5 dolar ödeme yapmam lazım. Yani hesabım kısıtlı. Ben bir arkadaşıma hediye kartı atarsam 5 dolarlık bara etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Etki ettimi kanka.