Satılık Steam Hesabı + 10 TL Steam Cüzdan Kodu

Nesquik

Hectopat
Steam hesabının sahibi benim, içinde oyunlar mevcut aldığınızda Hesap size geçmiş olacak başka kimsenin erişemeyeceği kişiye özel hesaptır. Tüm her şeyi değişiyor tüm oyunları Online şekilde oynayabilirsiniz. CS:GO Nova 4'te bıraktığım için, aldığınız ilk kazanmada sizi Nova 3-4 civarına atacağına eminim.
Ayrıca Satın alan kişiye 10 TL Steam Cüzdan Kodu hediye edeceğim hiçbirinde sıkıntı yoktur, dilediğiniz şekilde Hesap sadece size ait şeklinde kullanacaksınız. Satın aldığınız takdirde Discord üzerinden sesli yardım şeklinde hesabı size vereceğim.

İçindeki oyunlar için fotoğraf bıraktım inceleyebilirsiniz. İçinizde şüphe kalmasın alır almaz her şeyini değiştirip Steam Guard bağlayabilirsiniz.
Düşündüğüm fiyat 35TL

Steam'i incelemek için: Steam Community :: Monié

Ödeme Seçeneği: IBAN

Dosya Ekleri

• Steam_1.png
    603,3 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Brawlhalla da kostümleriniz var mı?

İlk mail ile birlikte verseniz almak isterdim. Şahsi mailiniz sanırsam?
Mail outlook hesabımın maili olduğu için veremiyorum fakat değiştirmek kolay, Discord üzerinden beraber sizin e-mailinize geçiririz.
Brawlhalla'da gerçek parayla alınan kostümler oluyor onlardan.
Gerçek parayla değil fakat oyun paralarıyla çok biriktire biriktire aldığım kostüm mü deniyor onlardan almıştım.
Konu güncel, hesabım hala satılık aynı fiyata.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…