Steam hesabı çalındı

tamam teşekkürler

ettim indirmiştim kodları
O kodlar işinize çok lazım olacaktır desteğe detaylı bir biçimde anlatın. Gerekli değil ama bence yazdığınız cümleyi ingilizce de yazın belki yabancı biri görür ben ne olur ne olmaz yazmıştım elinizden ne geliyorsa yazın ben kart bilgilerimi felan herşeyi atmıştım sansürleyip geri cevap verdiler o yüzden korkmayın steam destek ile herşey inizi paylaşın.

O kodlar işinize çok lazım olacaktır desteğe detaylı bir biçimde anlatın. Gerekli değil ama bence yazdığınız cümleyi İngilizce de yazın belki yabancı biri görür ben ne olur ne olmaz yazmıştım elinizden ne geliyorsa yazın ben kart bilgilerimi falan her şeyi atmıştım sansürleyip geri cevap verdiler o yüzden korkmayın Steam destek ile her şey inizi paylaşın.

Ama kadın Steam da çalıştığı belli çünkü ben bir şey yapmamama rağmen bilgi falanda vermedim ama e postamı değiştirdi kendisi yani Steam da çalışıyor.

Son düzenleme:
Bir adam yanlışlıkla beni Steam'de raporlamış, bunu Steam'e belirtmiş, bir de bana gelip özür diledi, haber falan verdi ama Steam geliştircisi jenni salmi 800 dolar vermemi istedi kart doğrulama yapmak için. E malum, veremem, hesabımı elimden aldı. Hesabımı nasıl geri alırım? Telefon doğrulamı, kaldırttı e-postamı değiştirdi.

Geçmiş olsun kardeş. Steam desteğe yazarsan yardımcı olurlar bana da aynısı olmuştu desteğe yazdım geri aldım.

Steam geliştiricisi? 2003'de kurulan oluşumun içindeki görevlilerden birisi senin hesabın için 800 Dolar'ın peşinden koşmaz. Geçmiş olsun :(

Bak şey, o gerçekten Steam'de çalışıyor. Bir bilgi vermeme rağmen e-postamı değiştirdi kendisi.

Geçmiş olsun kardeş. Steam desteğe yazarsan yardımcı olurlar bana da aynısı olmuştu desteğe yazdım geri aldım.

Sağ ol, kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı