Steam hesabı çalındı

Anıl Celil Akel

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 7500u
gtx940mx
12 gb ram
Sabah saat 9.24'te hesabıma giriş yapılıp hesabın telefonu silindi ve e-posta değiştirildi. Hesaba giris yapamiyorun. Okulda oldugum sırada çalındığı için tepki veremedim. İsin tuhaf kısmı bu işlemlerde bana hiç kod gelmedi. Son zamanlarda hiçbir linke veya bir şeye tiklamadim. Ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250110_193431_Steam.jpg
    Screenshot_20250110_193431_Steam.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 61
Steam destek ile iletişime geçmelisin. Hesabında oyun alırken kullandığın kartın bilgilerini, hesabın ilk mail adresini, telefon numarasını falan hatırlıyorsan eğer destek ekibi yardımcı olacaktır.

Sabah saat 9.24'te hesabıma giriş yapılıp hesabın telefonu silindi ve e-posta değiştirildi. Hesaba giris yapamiyorun. Okulda oldugum sırada çalındığı için tepki veremedim. İsin tuhaf kısmı bu işlemlerde bana hiç kod gelmedi. Son zamanlarda hiçbir linke veya bir şeye tiklamadim. Ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
Sana kod gelmeden hesabın bilgileri değiştiriliyorsa yüksek ihtimal hesap satın almışsın. Eğer böyleyse yapacak pek bir şey yok.

Steam destek ile iletişime geçmelisin. Hesabında oyun alırken kullandığın kartın bilgilerini, hesabın ilk mail adresini, telefon numarasını falan hatırlıyorsan eğer destek ekibi yardımcı olacaktır.

O sayfaya yönlendirmiyor destek link atabilir misin?

Hesabin ana sahibiyim sabah saatlerinde gerçekleşti mesaj geldi telefona SMS olarak.Mesaj

Steam Support has removed this number from the account sofuyabinen. Contact us if you didn't request this. B043
Sana kod gelmeden hesabın bilgileri değiştiriliyorsa yüksek ihtimal hesap satın almışsın. Eğer böyleyse yapacak pek bir şey yok.

Hesabın ana sahibiyken böyle bir şey olması ilginç. Steam'e ticket atın, tek çare.

Çerezlerden ve bazı yazılımlardan kaynaklanıyor aynı şeyi ben de yaşadım.
Kart bilgileri ilk kullanın Gmail ve telefon numarası gibi bilgileri girin sonra size şifre sıfırlama yollayıp şifrenizi sıfırlacaksınız.

Steam sizden, hesabınızda alım yaptığınıza dair herhangi bir fatura ister. Onu kullanabilirsiniz eğer erişebiliyorsanız.

Çerezlerden ve bazı yazılımlardan kaynaklanıyor aynı şeyi ben de yaşadım.
Kart bilgileri ilk kullanın Gmail ve telefon numarası gibi bilgileri girin sonra size şifre sıfırlama yollayıp şifrenizi sıfırlacaksınız.

O sekmeye bir türlü gidemiyorum link atar mısınız?

Steam desteke yazıyosun X isimli hesabım bilinmeyen bir kişi tarafından calındı işte oyunları aldığın kartın bilgilerini yazıyorsun yaklasık 1 gün sonra hesabın yeni şifresini sana atıyor sende oyle giriyorsun.

Yeni konular

Geri
Yukarı