Steam hesabı çalındıktan sonra CS:GO'da OW yasaklaması

KaptanBey

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
94
Yer
Ordu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Herkese selam!
07.04.2020 tarihinde bir skin sitesine giriş yaparken hesabımı kaptırdım ve hesabıma olan erişimim kesildi, e-posta, guard vs. değişti hızlıca Steam Destek'e yazarak dün gece hesabımı kurtardım ancak bir baktım ki hesabım CS:GO overwatch ban yemiş, hesabımı çalan kişi/kişiler benim hesabımdan rekabetçi girerek hile kullanmışlar sonucunda ban yemişler. Steam desteğe çalındı sebebiyle yazdığım destek konusunda bunu belirttim. Acaba banın kalkma ihtimali var mıdır?
 
Ve Aleyküm Selam, Steam'e sürekli bu konularda talepler geliyor; "Ben açmadım, kuzenim açtı, arkadaşıma vermiştim şakasına o yaptı." gibi. Steam artık bu konularla ilgilenmeyi bırakmıştır. Ama gene de son olarak Valve'ye mail atabilirsiniz: Contact TF Team - Valve Corporation buydu sanırım mail atma bölümü. Değişmiş uzun süredir bakmadım. Desteğin bu yasağı kaldıracağını düşünmediğim için, bu yöntemi önerdim. Siz yine de desteğe yazabilirsiniz.
Attığım link galiba Team Fortress bölümü olmuş. Siz yine de yazabilirsiniz ama oraya.
 
Bu vesileyle ne olduğu belli olmayan skin sitelerine Steam ile giriş yapmamayı öğrenmiş oldunuz. Ne yazık ki böyle durumlarda banı kaldırmıyorlar. Geçmiş olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı