Steam hesabı ne kadar eder?

576864

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
9.141
Makaleler
3
Çözümler
78
20220703182016_1.jpg


Ekran Görüntüsü (208).png


Bu Steam hesabına CS:GO rütbesinden ötürü falan ne kadar verilir veya oyunlarına bakılaraktan? (Verilebilecek fiyat önerilerinizi bekliyorum.)
Not: SteamDB'den bak orada yazıyor demeyin rica ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapı satıyorsanız alıcı olabilirim (İlk mail veriyorsan.)

4 madalya mavi ile sayarsak 3 madalya güven faktörü sarımsı yeşil gibi görünüyor ilk maili de veriyrsanmin 200 Max 400 TL.
 
Hesapı satıyorsanız alıcı olabilirim (ilk mail veriyorsan.)

4 madalya mavi ile sayarsak 3 madalya güven faktörü sarımsı yeşil gibi görünüyor ilk maili de veriyrsanmin 200 Max 400 TL.

Hocam maalesef ilk maili veremem. (yanlış anlaşılma olmasın okul verisidir, e-Devletdir, bankasıdır hepsi onun içinde bende önceki Steam cüzdan kodlarını çekmiştim. Sıkıntı çıkmaması adına herhangi bir satış sitesine de yükleyip koyabilirim ama şimdilik öylesine açtım konuyu. Normalde satılacaksa ikinci el ilan konusu açmam gerekiyordu.)
 
Hocam maalesef ilk maili veremem. (yanlış anlaşılma olmasın okul verisidir, e-Devlettir, bankasıdır hepsi onun içinde bende önceki Steam cüzdan kodlarını çekmiştim. Sıkıntı çıkmaması adına herhangi bir satış sitesine de yükleyip koyabilirim ama şimdilik öylesine açtım konuyu. Normalde satılacaksa ikinci el ilan konusu açmam gerekiyordu.)

Anladım hocam. Eğer satmayı düşünüyorsanız güvence verirseniz bana yazmanız yeterlidir.
 

Geri
Yukarı