Steam Steam hesabı ne kadar eder?

O sitelerde gösterilen fiyatlar etmiyor hesaplar emin olabilirsiniz. Hesapta ki oyunlara göre fiyat belirlenmiyor Steam'da. Yılı, özel rozetleri, leveli ve içerisinde bulunan Online oyunlarda ki hesaplar çok daha önemli. 10BİN TL'lik oyun var diye kimse 10 bin TL vermez yani. O parayı verecek adam gidip kendi isteğine göre dizer hesabı.
 
O sitelerde gösterilen fiyatlar etmiyor hesaplar emin olabilirsiniz. Hesapta ki oyunlara göre fiyat belirlenmiyor Steam'da. Yılı, özel rozetleri ve leveli çok daha önemli. 10bin TL'lik oyun var diye kimse 10 bin TL vermez yani. O parayı verecek adam gidip kendi isteğine göre dizer hesabı.

1000 TL gösterilen hesabın satışta ortalama maliyeti ne olur, oyunlara göre değişir mi?
 
1000 TL gösterilen hesabın satışta ortalama maliyeti ne olur, oyunlara göre değişir mi?

Yani ezbere konuşamam hesabı incelemek gerekiyor. Örnek vermem gerekirse benim hesabın Total değeri 2300USD civarı, 43bin TL falan yapıyor. 50 level, 7 yıllık, 430 oyunu var çoğu AAA oyun. Max satabileceğim rakam 8-10 Bin olur, üstünü kimse vermez. Hesap ne kadar değerliyse ne kadar doluysa satması o kadar zor olur. Steam hesabını geri almakta çok basit olduğu için kimse bir hesaba yüksek meblağ ödemez. Satıcı hesabını desteğe bir mail atarak geri alabilir ya da kapattırabilir. O yüzden az oyunu olan yüksek levelli hesapları elden çıkartmak daha basit.
 

Geri
Yukarı