viaccess Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 378 Makaleler 9 23 Mayıs 2015 #1 Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2015
Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2015 #2 viaccess dedi: Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi Genişletmek için tıkla... Hesabında görünen iki adet anahtar gerektiren oyun var, bunlarda ortalama 15TL'ye bulunabilen anahtarlar o yüzden bence satmana değmez.
viaccess dedi: Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi Genişletmek için tıkla... Hesabında görünen iki adet anahtar gerektiren oyun var, bunlarda ortalama 15TL'ye bulunabilen anahtarlar o yüzden bence satmana değmez.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #3 Valla dostum 3-5 oyun dışında kaliteli oyunlar yok pek. Satma bence iyi bi fiyat alamazsın zaten.
viaccess Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 378 Makaleler 9 23 Mayıs 2015 #4 Silinen üye dedi: Valla dostum 3-5 oyun dışında kaliteli oyunlar yok pek. Satma bence iyi bi fiyat alamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için para biriktiriyorumda 240 TL var şu an bunu 80 TL den götürsem diye düşünüyorum . Para etmez diyosunuz yani.
Silinen üye dedi: Valla dostum 3-5 oyun dışında kaliteli oyunlar yok pek. Satma bence iyi bi fiyat alamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için para biriktiriyorumda 240 TL var şu an bunu 80 TL den götürsem diye düşünüyorum . Para etmez diyosunuz yani.
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2015 #5 viaccess dedi: Ekran kartı için para biriktiriyorumda 240 TL var şu an bunu 80 TL den götürsem diye düşünüyorum . Para etmez diyosunuz yani. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oyunları ucuz anahtar almak yerine direk Steam üzerinden indirimsiz alsa daha ucuza geliyor zaten kim 80TL versin ki?
viaccess dedi: Ekran kartı için para biriktiriyorumda 240 TL var şu an bunu 80 TL den götürsem diye düşünüyorum . Para etmez diyosunuz yani. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oyunları ucuz anahtar almak yerine direk Steam üzerinden indirimsiz alsa daha ucuza geliyor zaten kim 80TL versin ki?
bugraozturk23 Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2015 #6 30 TL verebilirim. Eğer kabul edersen düşünebilirim.Gerçekten 80 TL etmez bu arada.
beGi Hectopat Katılım 27 Şubat 2013 Mesajlar 572 Makaleler 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2015 #7 viaccess dedi: Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi Genişletmek için tıkla... Dostum çok özür dilerim şuan gözüme çarptı yanlış profile bakarak söylemişim. Hesabında dört adet oyun var ve tahmini olarak her hangi bir VAC vs. yasağın yoksa 40-50TL eder en az.
viaccess dedi: Bu hesabı ekran kartı alacağım için satmayı planlıyorum. Sizce ne kadar eder ? Steam Community :: Zambezi Genişletmek için tıkla... Dostum çok özür dilerim şuan gözüme çarptı yanlış profile bakarak söylemişim. Hesabında dört adet oyun var ve tahmini olarak her hangi bir VAC vs. yasağın yoksa 40-50TL eder en az.