CS:GO hesabı Prime değilse en fazla 40 TL.Değil.
CS:GO hesabı Prime değilse en fazla 40 TL.Değil.
Tamam teşekkürlerCS:GO hesabı Prime değilse en fazla 40 TL.
Hocam site güzel de TC kimlik istiyor... Güvenebilir miyim?Gamesatış'ta satabilirsin.
Güvenebilirsin. Ben de zamanında bayağı bir kullandım siteyi. Son olarak hesabını onaylatmazsan %20'lik bir kesinti oluyor satışlarında. Onaylatırsan %15'e düşüyor bu oran.Hocam site güzel de TC kimlik istiyor... Güvenebilir miyim?
Tamamdır oraya bir ilan vermeyi deneyeyim. Teşekkürler Mr. Bean bey.Güvenebilirsin. Ben de zamanında bayağı bir kullandım siteyi. Son olarak hesabını onaylatmazsan %20'lik bir kesinti oluyor satışlarında. Onaylatırsan %15'e düşüyor bu oran.
Tamamdır oraya bir ilan vermeyi deneyeyim. Teşekkürler Mr. Bean bey.
Teşekkürler Gamesatış'a koydum oradan bi deneyeyim.Bence en kolayı Technopat’ta satmaya çalış önce
Merhabalar, ben Steam hesabımı satmak istiyorum. İçinde Sea of Thieves, Among Us, Phasmophobia, CS:GO, Don't Starve Together, Left 4 Dead 2, Payday 2, Sherlock Holmes the Devil's Daughter, gibi oyunlar var. Ayrıca birkaç tane hikayeli anime oyunu var. Bana satmam için güvenilir bir site önerebilir misiniz? Ayrıca hesabımın tahmini değerini söylerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.