Aynısıın yaşadım hesap gitti eğer bir 2.ci doğrulamanız yoksa maalesef...
Kart bilgileri falan verdiniz ve geri donus saglanmadı mı satın alım yaptığım kart bilgilerini girdim
Aynısıın yaşadım hesap gitti eğer bir 2.ci doğrulamanız yoksa maalesef...
hocam yok adam gmaili bile değiştirdi yani tek doğrulamanız varsa zor maalesefKart bilgileri falan verdiniz ve geri donus saglanmadı mı satın alım yaptığım kart bilgilerini girdim
arkadaşımınkini girdik onunda çalındı onun iki doğrulaması vardı kurtardı geri dönüüş sağlandı bende olmadı allahtan hesapta çok bir eşy yyoktuKart bilgileri falan verdiniz ve geri donus saglanmadı mı satın alım yaptığım kart bilgilerini girdim
Hocam yok adam Gmail'i bile değiştirdi yani tek doğrulamanız varsa zor maalesef
Arkadaşımınkini girdik onunda çalındı onun iki doğrulaması vardı kurtardı geri dönüüş sağlandı bende olmadı Allah'tan hesapta çok bir eşy yyoktu
hocam bence alamazsın ama belli olmaz inşallah şans yüzüne gülerAynen hocam mailde numarada anlık değişti 100 dolarlık hesap gitti kart bilgilerini falan verdim donus bekliyorum bakalım
İyi iyi gözün aydın dikkat edersin bir dahakine.Hesabımı aldım arkadaşlar Steam destek parola ve maili değiştirip dönüş sağladı böyle bir duruma düşmemek için düşersenizde kurtulmak için hangi karttan alışveriş yaptıgınızı ve mailinizi bilmeniz yeterli.
geçmiş olsunHesabımı aldım arkadaşlar Steam destek parola ve maili değiştirip dönüş sağladı böyle bir duruma düşmemek için düşersenizde kurtulmak için hangi karttan alışveriş yaptıgınızı ve mailinizi bilmeniz yeterli.
bugün gecenlerde birlikte CS oynadıgım yabancı bir arkadasım bu bastaki link attı. Site dolandırıcı arkadaşlar. Hesabım çalındı. Guardım yoktu. Telefon değiştiğim için direkt şifrem ve hesapta kayıtlı mailim değiştirilmiş. Destege falan yazdım cevap bekliyorum hala. Yapabileceğim bir şey var mı?Kod:https://steam-gift.com/id=9878512419
Hesabı almış zaten fatura ne alaka hocam anlamadım? Benim anladığım faturalar pek bir şeye yaramıyor Steam'de. Kart, mail bilgileri vs yeterli oluyor galiba.Hesabın içindeki tüm itemlerin için buz gibi bir soğuk su iç.
Hesabından alım yaparken fatura gönderilir epostaya. Onları Steam desteğe yolla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.