Steam hesabım atılan link ile çalındı

Kart bilgileri falan verdiniz ve geri donus saglanmadı mı satın alım yaptığım kart bilgilerini girdim
hocam yok adam gmaili bile değiştirdi yani tek doğrulamanız varsa zor maalesef

Kart bilgileri falan verdiniz ve geri donus saglanmadı mı satın alım yaptığım kart bilgilerini girdim
arkadaşımınkini girdik onunda çalındı onun iki doğrulaması vardı kurtardı geri dönüüş sağlandı bende olmadı allahtan hesapta çok bir eşy yyoktu

Hocam yok adam Gmail'i bile değiştirdi yani tek doğrulamanız varsa zor maalesef

Arkadaşımınkini girdik onunda çalındı onun iki doğrulaması vardı kurtardı geri dönüüş sağlandı bende olmadı Allah'tan hesapta çok bir eşy yyoktu

Aynen hocam mailde numarada anlık değişti 100 dolarlık hesap gitti kart bilgilerini falan verdim donus bekliyorum bakalım

Aynen hocam mailde numarada anlık değişti 100 dolarlık hesap gitti kart bilgilerini falan verdim donus bekliyorum bakalım
hocam bence alamazsın ama belli olmaz inşallah şans yüzüne güler

Hesabımı aldım arkadaşlar Steam destek parola ve maili değiştirip dönüş sağladı böyle bir duruma düşmemek için düşersenizde kurtulmak için hangi karttan alışveriş yaptıgınızı ve mailinizi bilmeniz yeterli.

Hesabımı aldım arkadaşlar Steam destek parola ve maili değiştirip dönüş sağladı böyle bir duruma düşmemek için düşersenizde kurtulmak için hangi karttan alışveriş yaptıgınızı ve mailinizi bilmeniz yeterli.
İyi iyi gözün aydın dikkat edersin bir dahakine.

geçmiş olsun

Kod:
https://steam-gift.com/id=9878512419
bugün gecenlerde birlikte CS oynadıgım yabancı bir arkadasım bu bastaki link attı. Site dolandırıcı arkadaşlar. Hesabım çalındı. Guardım yoktu. Telefon değiştiğim için direkt şifrem ve hesapta kayıtlı mailim değiştirilmiş. Destege falan yazdım cevap bekliyorum hala. Yapabileceğim bir şey var mı?

Hesabın içindeki tüm itemlerin için buz gibi bir soğuk su iç.
Hesabından alım yaparken fatura gönderilir epostaya. Onları Steam desteğe yolla.

Arkadaşlar yeni hesap açarsanız falan bana haber verin de onu da ben çalayım. Nasıl kanabiliyorsunuz şunlara ahahaha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı