Steam hesabım çalındı

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
9 Eylül gecesi Instagram DMden şöyle bir mesaj geldi.

Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter-Strike: Global Offensive'de şimdiden kostüm kazandınız.
Ödülü almak için ihtiyacınız olan:
1) Bot profilimize gidin.

Link....

2) Botumuzu arkadaş olarak ekleyin.
3) Uygun bir görünüm görünümüne sahip bir ticaret emri verin.
5) Değişim kabul edilene kadar bekleyin, genellikle bir saatten fazla sürmez, değişim talebi kabul edilmezse, botu arkadaş olarak ekleyin.

Lütfen bir takas talebinde sadece 1 skin seçmeniz gerektiğini unutmayın, birden fazla bot içeren ticaret talepleri göz ardı edilecektir.
Bu mesaja girdim ve Steam'ın orijinal sayfasına izin yaptığımı sandım fakat adam bildiğin Steam'ın aynısını tasarlamış. Bende şifreyi girince hesabımı almış omdan sonra Gmail'ime Steam Guard kaldırıldı telefon numarassı kaldırıldı ye PC'den giriş yapıldı mesajları geldi.
Hesabımı nasıl alabilirim? Lütfen yardım edin yeni CS:GO envanteri dizmiştim daha kullanmamıştım bile (

Son düzenleme:
Çok belli bu arada Steam sayfası olsa envanterine girmeye çalıştığımızda hesap ile giriş yapmamızı istemez URL'de bile com.ru yazıyor.

Ticket attım reisreis

Birsürü var valla

Hesabımın herşeyini değişmiş adam gece oldu ztn bu olay 1 dakikada halletmiş adam
Aynısını ben yaşadım. E-postamdan tut hesap ID'me kadar her şeyi değiştirdiler. Eski bilgilerimle giriş yapmaya çalıştım ve "Steam hesabım çalındı" seçeneğini işaretledim. Hesabımın otomatik olarak kilitlendiğini söylediler ve hesabı geri aktif edeceğim bir link verdiler. Zaten hesabı kilitledikten sonra Steam Destek'e yazdım. Yeni giriş bilgileri gönderdikten sonra hesap otomatik olarak açılmıştı.

Ah kardeşim benim. Kimse kimseye bedava hiç bir şey vermez geçmiş olsun düşmeyin böyle şeylere.

Ama adamlara helal olsun siteyi birebir yapmışlar hakkını yemeyelim.
Bunda bir şey yok ki. İnternette bir sürü site script klonlayıcı var. Ben denemiştim ve bir telekomünikasyon şirketinin websitesinin aynısını kopyalamıştım. Phishing için değil tabii, denemek için yapmıştım ve yayınlamadım zaten. Localhost'ta takıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…