Steam hesabım çalındı

Aynı şey ama yine de söyliyim. Benim arkadaşın steam hesabını "ruslar" çalmıştı.
Sonra steam a ticket atarak aldığı ilk oyun, eski adları, kredi kartı bilgileri ve telefon numarasını verdi 1 hafta geçmeden hesap elindeydi.
 
Hocam az önce CS:GO'ya laf mı soktunuz? CS:GO ekstra para yatırılması gereken bir oyun değil Zula ile karıştırmayalım lütfen.

Öyle değil hocam yani skin vs. için diyorum :D
Hesabı geri aldım çok şükür hiçbir oyundan vs. ban yememiş hatta 2 tane oyun almış :D hepinize teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, aylardır bilgisayarım yoktu, geldi, bir baktım Steam hesabına başka bir e posta bağlanmış. Lütfen yardım edin.
Öncelikle sakin ol dostum, bakiyen yoksa gmail değişikliğinden pek birşey yapamaz. İkincisi, aynısı banada oldu. Sadece Steam desteğe yaz. Ardından, satın alinim geçmişini inceleyip size oyunlari aldığınız kredi kartının son 4 hanesini isteyecek eleman. Söylediğin halde sana gmailini değiştirmek icin bir link gönderecek. Girip gmailini değiştireceksin. İyi günler. (Edit: geri almışsın. Geçmiş olsun tekrardan. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar için silmeyecegim.
 
Neredeyse 100 farklı aynı konudan var Sosyal'de. Onlara bakarak illaki bir çözüm bulabilirsin. Ama çözüm şu: desteğe bir bilet yolla e-postana gelen faturalarla ve ödeme yaparken kullandığın kartın son 4 hanesiyle. Genelde kurtarıyorlar.
Peki ya kredi kartı kullanmadıysak?
Öyle değil hocam yani skin vs. için diyorum :D
Hesabı geri aldım çok şükür hiçbir oyundan vs. ban yememiş hatta 2 tane oyun almış :D hepinize teşekkür ederim.
Vay arkadaş bala bak.
 

Geri
Yukarı