Steam hesabım çalındı

Hemen hesabı kilitlemenizi öneririm. Eğer hile açarsa hesap çöp olur. Kilitlemek için son gelen mail mesajının aşağısında kilitleme tarzı şeyler olacak bir kod verecek onu saklayın hocam. Ondan sonra hesabı geri almaya çalışın. İlk mail, ilk CD Key, ilk kredi kartını soracaklar.
 
Benim üstün zekalı kuzenim CS oynarken bir linke basıp bıçak çıkardığını sanıp hesabımı çaldırdı. Telefon numaram ve e-postam değiştirilmiş ama ikisine de 1 tane bile kod gelmedi ve ben şu an ne yapacağım? İlk hangi oyunu aldım en son hangi oyunu aldım kart numaraları falan her şey var ama Steam Destek'te yardımcı olacak bir şey bulamadım şu an çok sinirliyim sadece Steam desteğe bilet gönderebileceğim bir link istiyorum. (Hesabına gireceğim kod gelecek yollar mısın demişti yollamıştım ben de.)
Hocam daha öncesinde size Steam'den gelen herhangi bir mail bulup oradan "Hesabımı kilitle." seçeneğine tıklayın. Eğer hesap kilitlenirse satışı yapılamaz. Daha sonrasında ise buradaki adımları izleyin. Hesabınızı geri alırsınız merak etmeyin.
 
Hocam geçmiş olsun, keşke kuzeninize ayrı hiç para vs yatırmadığınız bir hesapta oynatsaydınız. Steam destek bugüne kadar tüm sorunlarımı çözdü benim. Size de yardımcı olurlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı